SKYTTEN ♐️ v.21

DU SKA

GE DIG SJÄLV LOV 

Som barn väntade du på att någon vuxen skulle ge dig vägledning och tillåtelse att göra de ena och de andra och fogade dig i deras auktoriteter. Den här vanan har följt dig upp i vuxen ålder och en del av dig  väntar på att andra ska ge dig klartecken. Så denna vecka ska du ta kontroll över ditt schema, dina aktiviteter och ditt liv. Nu är du din egen auktoritetsgestalt och kan ge dig klarsignal för att följa dina drömmar och din inre vägledning. Vad skulle du vilja ha tillåtelse att göra? Ha med dig att du har kraft arg följa din gudomliga vägledning utan att inhämta godkännande av andra. Du kan fatta beslut som kommer att förbättra din hälsa, din lycka, och din frid.

änglarna kommer att hjälpa dig med detta om du ber om det. De kan stötta ditt mod och din styrka för att åstadkomma förändringar., men i slutänden kommer det an på dig, du kan göra det!

💖

Lämna ett svar