OXEN ♉️ ~ v.21

DU SKA 

UTTRYCKA DIN UPPSKATTNING TILL

DEM DU ÄLSKAR 

En av de största gåvorna i livet får du genom relationer där bandet utgörs av en av de många formerna av kärlek. Det kan vara släktskap, vänskap, romantik eller själars gemenskap. Änglarna vet att du sätter värde på människorna i ditt liv och håller innerligt av dem. Trots att dem vet att du bryr dig om den uppskattar de alltid att få göra denna bekräftelse.

Idag och resten av veckan ska du uttrycka din uppskattning för människor som du älskar.
Vilken form det tar sig är inte så viktigt: ett telefonsamtal, en kram, ett kort, ett brev eller en present ~ vilket sätt som helst duger gott.
Din gåva till dina kära är också en gåva till dig själv. Lägg märke till hur bra det känns att uttrycka din uppskattning. Säg ”jag älskar dig” på olika sätt, och det känns mycket bra att förmedla dina känslor till andra. Ju mer du gör det desto mer kärlek känner du.

 

💖

 

Lämna ett svar