JUNGFRUN ♍️ v.21

DU SKA

LÄGGA IFRÅN DIG DINA BÖRDOR

Du har burit dina bekymmer på dina axlar, tungt dig själv med bördor som påverkar din frid och lycka. Änglarna ber dig att lägga från dig din börda nu och för resten av veckan och ge dina bekymmer till himlen. När du gör det befrias ditt sinne och ditt hjärta från fruktan och du får tillgång till mer kreativitet och vishet. Lösningar infinner sig lättare för den som inte är rädd. Just nu ska du ta ett djupt andetag och tillåta änglarna att lyfta bördan från dina axlar. Så snart ditt hjärta befriats från fruktan och oro är det öppet för att ta emot den hjälp som änglarna alltid erbjuder dig. Ju mer du samarbetar, desto bättre fungerar ditt liv. Du står i ständig kontakt med änglarna, berätta för dem om dina känslor och be om hjälp.

💖

Lämna ett svar