Dagens tvillingsjäls budskap 13/5-2021


NUET

Njut av din resa för att locka in mer positivitet. Universum är så glad för din skull, dina vägnar. Och det finns en helt fantastiskt underbar nyhet för dig idag, och det är att du kan få precis det du önskar. NÄR du njuter av din resa, njuter av positivitet, när du uppskattar godheten, och lever i glädje och eufori, för då lockar du till dig mer av det. Kärlek ger mer kärlek. Fokusera inte på negativa saker eftersom att du ”göder dem” på det viset samt gör allt det starkare.

För att börja använda den här magnetiska processen, aktiveringslagen, återvändandelagen, så gör denna enkla aktivitet. Samtidigt fokuserar du på det positiva. Skriv ner alla positiva saker du möter på och får uppleva. Du kan skaffa en tacksamhetsdagbok. Här kan du försöka skapa dig en atmosfär och sen ”se till att hamna i ett rätt mode” och uppnå en tacksamhets känsla. Sen kommer allt bara att flöda på automatik. Skriv ned alla glada minnen som kan finnas tillsammans med din flamma. Det kan vara fina lyckliga upplevelser som du har haft och vill ha mer av. Fokusera på det här dagligen.

Snappa upp och spara bilder där du fokuserar på positivitet. Håll dig till till lycka, dofter, bilder, musik,  med höga vibrationsspår, energiarbeten, husdjur, humor, färger, andlighet etc. När du kan njuta av ditt nuvarande ögonblick så börjar du också att locka till dig allt gott. MEN Då kanske du ställer dig frågan, hur ska jag njuta av mitt nuvarande ögonblick om det faktiskt inte är bra? Då är universums svar att börja med din ”tacksamhetsdagbok” där du inkluderar alla bra småsaker som du bara kan.

Till exempel har du tak över huvudet? Har du mat på bordet? Har du en säng att sova i? Har du en familj? Har du vänner? Har du någonting?.. det viktiga i allt det här är att v å r d a tacksamheten som vi alla glömmer bort. Och att du börjar magnetisera positivitet. DET HÄR ÄR DIN KRAFT SOM ETT OÄNDLIGT VÄSEN, oavsett vad som har skett tidigare i ditt liv, tidigare i din/ dina relationer.

Om du liksom fokuserar på välsignelserna så kommer du att få mer och mer. Fokusera på det här dagligen.

🕯

Lämna ett svar