Dagens kollektiva änglabudskap 18/3-2021

DU ÄR MÄKTIG 

Din källa till styrka är gud inom dig, och han är allsmäktig. Du är evigt förbunden med den här kraften dvs du är mäktig!
Den enda anledningen till att du ibland känner sig maktlös är att du blir omedveten om din källa som du faktiskt har. Eftersom du ständigt är uppkopplad på den gudomliga energin och gud är evigt stark, så lämnar din kraft aldrig dig eller minskar dig heller. Och du skulle inte kunna missbruka den eftersom den styrs helt av kärlekens principer.

Idag ska du ofta påminna dig om att du har stöd med dig helt. Det betyder att du ska dra till dig och få precis allt du tänker på att framträda, så se till att tänka tankar som är fördelaktiga för dig – du har den förmågan.

Du är en storartad healer och det är i sin ordning att du är mäktig.

⭐️

Lämna ett svar