Be om det du vill ha… 10/3-2021

BE OM DET DU VILL HA 

I den mänskliga processen som ingår i ditt andliga växande – att ha drömmar, och det ska du inte känna skam för. Du får önska dig precis vad du vill. Manifestationsprocessen tillåter dig att tillämpa den kreativa förmåga du fått av gud. Allt du har i ditt liv är en produkt av dina egna önskningar, inklusive de till synes oönskade inslagen. De påverkar änglarna inte för att klandra dig utan för att hedra din otroliga förmåga att dra till dig allt som du är medveten om.

Och idag ska du be om det som du verkligen vill ha. Tillåt dig att vara omåttlig i fråga om det du begär och vänta dig att dina drömmar ska bli sanna. Vänd dig uppåt till änglarna och andra människor för att få det som du önskar dig. För du kommer att bli glatt överraskad av hur ofta universum säger ja till dig – och de enda du behövde göra var att be om något!

❤️

Lämna ett svar