Dagens budskap 2/2-2021

Idag kan vara en dag för några av er då agerar utåtagerande gentemot myndigheter, instanser, eller människor överlag därför att du kan ha tagit emot ett besked som du har väntat på ett tag, och som nu visar sig stressa dig enormt. För några kan de handla råd från någon annan, eller tillrättavisning, avslag på en ansökan, ekonomiska problem, och de kan vara så eller jag upplever a t t du har vetat något inom dig med dig att du skulle ha lyssnat på din intuition. Men valde att inte göra detta. Och här är summan av kardemumman. Du är och kan ha ett ”rebel” liknande beteende inom dig som gör att du går emot normen. Och därav kan du ha agerat på ett sätt idag som kanske inte andra skulle ha gjort.

 

Påminnelsen är att du inte ska skjuta saker framför dig i fortsättningen utan ta tag i dem med en gång för att minimera risken att hamna i dessa situationer, vilken det än är. Det är ju trots allt viktigt att se sin egen del i saker trots att en inte tycker att systemet fungerar korrekt all gånger. Så istället för att sätta på dig offerkoftan så ser du till att ta ansvar och ordna upp det du ”orsakat” för dig själv.

Jag får till mig också att för många så är allt kämpa och slit över nu. Allt du har hållit på krånglat med fram och tillbaka kommer sinom tid att lösa sig. För några handlar det bara om att vänta.. 3 mån, för några om 3 veckor och får några så handlar det om 3/3, 3/4. Det här kan alltså handla om alltifrån ansökan av pengar, väntan på något, besked om bostad, en cykel har nått sitt slut mm.

Men fram tills dess kan du känna dig känslomässigt skör, ledsen, matt, trött, slut, besviken mm. Du möts ju av motgångar som blir tufft och som skapar en inre stress. För några av er kan det här även handla om att en känner att det är någonting i en relation som saknas. Saker är inte som förut, vilket kan få dig att vackla fram och tillbaka om du ska stanna eller om du ska lämna. Och det här i sin tur kan istället göra att du kanske känner dig likgiltig., för några handlar det om en inre konflikt, men också kan vara en yttre konflikt ex då i relationen.

 

Istället för att låta din intuition vägleda dig och stoppa huvudet i sanden så kan du bli sjuk.. dels dra på dig förkylningar, alt välja att bli sjuk där du väljer att stänga av för att slippa känna. Men i grund och botten så är du i behov av att kanske skrika, gråta, och få ur dig massor känslomässiga besvikelser, frågor, tankar och funderingar. När du väljer att stänga allt inne så blir effekten de motsatta. Du blir sjuk.

För en del av er kanske man oroar sig för huruvida en annan part är intresserad av den man lever ihop (om man lever i relation), och om du är singel så kan denna person vara en potentiell ”konkurrent”. Och de kan också handla om karma är.. på det vis att om du en gång har varit en person som tänkt, tittat, flirtat med andra som varit upptagna partners tidigare bakåt i ditt liv så får du nu smaka på din egen medicin. ”Du sår som du skördar”. Och för er som inte varit detta så är det god karma som kommer åter till dig. Du kan plötsligt få välja var du ska vad gäller arbete.

 

Du får i n t e tvivla på din intution, utan om du känner dig vilsen så ta hjälp av någon utifrån. Det här beslutet kan komma ge dig en del beslutsångest mm. M e n det jag ser är kärlek, en stabil grund i ditt hem, ekonomi.. så till vida du lyssnar till ditt inre hela vägen.

🍓

Lämna ett svar