Generellt budskap 31/1-2021


Idag så kan det ske ett möte för några av er, med en ny person som kan verka vara slumpartat, m e n du ska veta att det är i n t e någon tillfällighet. Universum har ordnat det här för dig just för att dina önskningar ska slå in. Kanske inte på det vis som du egentligen har önskat, men from nu så ska du vara uppmärksam på det människor som änglarna kommer att föra in i ditt liv. Och du kommer att känna igen dem på det vis att du känner dig ”hemma och bekväm” i deras sällskap. Den här personen kan vara en ny arbetskamrat, en kärlekspartner, en samarbetspartner, en vän, eller flera olika av punkterna. Det här i sin tur kan göra och komma få dig att ta steget om att byta jobb, starta ett projekt, ev lämna en relation, möta en ny relation, gå in i en relation för er som är singel osv.

Under en längre tid kan du ha gått med en massa tankar, idéer inom dig som nu äntligen är dags att sätta i verk. Det här betyder att dörrar som tidigare har varit stängda plötsligt står öppna just för att tiden är rätt. Du har med dig änglarna vid din sida som stöttar och vägleder dig, och det är inte heller längre någon mening att skjuta upp saker för att det är inte säkert att du får samma chanser med lika förutsättningar framöver. Tiden är inne för dig att lyssna på ditt hjärtas Sanna inre önskan, låta de få sjunga, sprudla, skratta av glädje då de på sin väg att uppnå… alla former av överflöd.

För en del handlar det om ekonomiskt överflöd som du kämpat, oroar och oroat dig över en längre tid. För andra kan de komma i form av överflöd i tid, kärlek, vänner, gåvor, hjälp mm. Och för andra av er ett överflöd av allt på en gång. Medans det också kan ta tid och kommer i små portioner på olika plan för att slutligen uppnå överflöd på alla plan. Men jag får också att det som kan ha stoppat blockerat denna energi för dig i ditt liv är en familjemedlem, en relation, en situation som har stagnerat allt. Och som du kan komma behöva eller måste frigöra dig från i n n a n detta överflöd får plats att komma in. För att det har en grund i en känslomässig upplevelse för dig där en familjemedlem är eller var inblandad. Föreställ dig då att i ditt hjärta och sinne hur du omger denna person, dig själv och situationen/upplevelsen med ett blått lugnande ljus av små änglar. Var öppen för de gåvor som situationen kan göra med sig och tillåt dig själv att känna frid.

Om du tillåter dig dagdrömma så blir det lättare för dig att uppfatta änglarnas budskap och vägledning. Slappna av och öppna ditt sinne för att ta emot utan att styra tankarna. Lägg märke till dina känslor, syner, idéer som du såg på film. Här finns din Kreativitet oavsett vad det än handlar om…

🍓

Lämna ett svar