Dagens runbudskap 24/1-2021


RUNBUDSKAP 

Dagens generella energi som jag får till mig handlar om hemligheter i olika former som kan komma avslöjas under dagen. Kan även dröja in till över morgondagen. Och det här är kopplat till relationer i olika former. Det känns som att det handlar om en kärleks relation i första hand. Där den ena partnern kan ”stalka” den andre som det kan finnas en gammal historia bakom med, och eller en önskan om detta. För några kan det vara så att det även finns en tredje part inblandad, för andra även en fjärde part. Dvs flera respektive t ex som kan ha haft oärliga avsikter bakom ryggen på sin partner. Här handlar det då om att en kontakt varit avslutad och där den ”nya” beslutar sig för att avslöja sin kärlek för den som man haft sin ”affär” med. Men det kan också handla om hemligheter överlag.

För andra så kan det vara så att ens partner som man valt att fortsätta leva med trots tidigare snedsteg, (dock kanske aldrig fysiskt men via chat, sms eller liknande, i tanken mm) så kan denna idag vara en dag då bevis på olika sätt hittas av ens make, maka, sambo.. Allt kommer upp till utan. De som man velat sopa under mattan kan nu alltså uppdagas o a v s e t t du vill eller ej, för att det är universum som kliver in. Man brukar ju alltid säga att ~ Det finns en mening med ALLT ~ och du kommer att förstå varför så småningom i sådant fall.

Så situationen som den är nu kan alltså vara den att du önskar och bestämmer dig för att du vill närma dig den du älskar. Kan också handla om att vara kvar i en relation som du lever i men att någonting kommer emellan som just avslöjande hemligheter. Vilket innebär en blixt från ”klarblå himmel” och med allt vad det innebär. För andra kan det vara så att man beslutar sig för att lämna den relation man lever i och att vilja närma sig den andre partnern. Vilken inte blir en enkel resa. Det kan också handla om att någon av de respektive kommer på vad ens partner sysslar med och kontaktar ”vederbörande” vilket i dig kan bli nog så stormigt och krävs mycket tålamod. Eftersom att det är dels så många parter inblandade men nog så många känslor.. dock står det för att du är på rätt väg.

Vad gäller ditt förflutna och av det som skett nyligen bakåt så kan du eller upplever jag att du har vuxit i dig själv och gjort och fortfarande gör en enorm inre resa, för andra kan och innebär det även en materiell sådan. Så din självkänsla kan vara starkare än på länge vilket gör att du bestämt dig för att enbart sikta framåt och uppnå ditt mål. Och vilket det än är så får det kosta vad det kostar som kan innebära blod, svett och tårar. Bara du får din känslomässiga relation tillgodosedd till din älskade uppfylld. Dina tankar cirkulerar ständigt på hur du ska bryta dig loss från ditt själsliga arv, invanda beteende och hur människor runtomkring dig påverkar hela ditt liv och gjort sen du var barn. Men du har beslutat dig att om du ska kunna följa ditt hjärtas Sanna väg så måste det ske en förändring och där är du nu. Du håller på skapar dig en enorm självinsikt men frågan är hur modig du är om du vågar vara sårbar gentemot andra. Vågar du stå stark i din i kraft och möta världen? Vågar du stå för det du känner och det du tror på?

Hela ditt undermedvetna vill inget annat mer än att få lysa, skina, skratta, sjunga, glädjas och få må bra. Vilket du känner, upplever med en av dessa personer antingen är det exet och eller den du lever med troligen är det (olika för er eftersom ni är flera olika individer) och här är det viktigt att lyssna på din själ. Dina känslor, drömmar, vägleder dig mot det som är r ä t t för dig, även om det rätta kan göra riktigt ont och vara väldigt smärtsamt. Men du ska veta med dig att dina drömmar och dina känslor är det enda som faktiskt leder dig RÄTT. Rädslor, trygghet osv är inte vägledning av ”rätt karaktär” eller sådant du ska hålla kvar vid, utan det är ditt ego som stoppar dig från att våga använda dina vingar och flyga. Men avslöjanden kommer att komma för att du ska kämpa.

Denna maskulina energi som innebär positiv förändring och som är den underliggande.. innebär i stort ett gott tecken m e n som för alla kan och också kommer i olika grad innebära problem och svårigheter… dock så kommer saker och ting sinom tid att lägga sig, lugna ner sig när den värsta känslostormen har lagt sig. För alla har rätt till sina känslor det kan vi inte komma i från. Så vilka hemligheter stora som små som än som kan komma, är mitt bästa råd till er alla att. Inte ta försvarsposition och förneka, utan ta ansvar för de du ni eventuellt har gjort. Man är inte mer än människa, det finns en anledning till allt återigen men inga ”rättfärdigande” eller skäliga ursäkter till ens agerande. D o c k har vi våra individuella uppväxter som präglat oss till att bli den vi är idag, och genom att vilja lära känna sig själv förstå sig själv sitt beteende, varför man gör som man gör, och inte gör etc så har du all möjlighet till att kunna förändra ditt liv. Än att faktiskt stanna kvar i någonting som du t r o r dig vara oförmögen att bryta. Det som krävs är dig och din egen vilja. Och då är du redan en bit på väg.. men att fortsätta ljuga för dig själv kommer bara göra både dig själv och andra illa. Inte minst olycklig kanske.

❤️

Lämna ett svar