Sänd kärlek till ditt hjärta 1/1-2021

 

Hela din kropp reagerar på positiv kärlek. När du riktar denna känsla mot ditt fysiska jag är det samma energi som änglarna eller andra människor sänder dig. Kärlek är kärlek, vilken kanal den än kommer genom. Ge extra energi åt ditt hjärta idag, välsigna det fysiskt, känslomässigt och andligt. Be en bön att det är fullständigt friskt. Omge det med kärlek och be det att absorbera denna gåva med varje hjärtslag. Säg tack till det för att det är så friskt, starkt och effektivt. Försäkra ditt hjärta att det är tryggt och att du ska skydda det på alla sätt. Låt det veta att du ska motionera, äta sunt, enligt den vägledning du får. Förklara att du ska respektera dina känslor för att bidra till att identifiera de relationer och situationer som är välgörande liksom de du bör undvika. Se ditt hjärta som en vacker blomma och dess kronblad att sakta veckla ut sig. Märk hur eventuella barriärer som du gömt bakom dig sänks. Sänd ditt hjärta ömma känslor så kommer det i sin tur att hjälpa dig att känna större kärlek. 

❤️

Lämna ett svar