SĂ€g tack 30/11 🐚


SÄG TACK

Ordet tack utgör en vĂ€sentlig ingrediens i ditt recept pĂ„ hĂ€lsa, frid och dina önskningars uppfyllelse. NĂ€r du sĂ€ger, tĂ€nker eller skriver detta ord ökar omedelbart din energinivĂ„, sĂ„ Ă€gna dig Ă„t att sĂ€ga tack hela dagen. SĂ€g det lĂ„gt, högt eller till och med tyst, sĂ„ som du kĂ€nner dig manad. LĂ€gg mĂ€rke till de efterdyningar som uppstĂ„r nĂ€r du sĂ€ger tack, allt frĂ„n ditt eget hjĂ€rta som svĂ€ller av varm tacksamhet till andras leenden som en reaktion dĂ€rpĂ„. Änglarna bidrar med sin himmelska uppskattning för din villighet att vara en överbringats av denna gĂ„va idag: TACK.

SÀtt vÀrde pÄ alla dina vÀlsignelser och ge med lÀtthet uttryck Ät din tacksamhet för att du lever och för att du Àr du. LÄt ditt hjÀrta fyllas av glÀdje nÀr du sÀger tack hela dagen. 

❀

LĂ€mna ett svar