TĂ€nd ett ljus 24/11 đŸ§˜đŸŒ

TÄND ETT LJUS

Det finns underbara anledningar till att levande ljus har anvÀnts i andliga ceremonier sedan urminnes tider. Deras sken lyfter energin och sinnena hos alla som ser dem, och ljuset liknar i mycket högre grad det naturliga solskenet Àn den artificiella belysning som Àr den oftast förekommande i hem och pÄ arbetstider. Det Àr en förklaring till att det ger energi att se pÄ ett levande ljus, ungefÀr som det kan vara att tillbringa tid i det starka ljuset utomhus.
Skenet frÄn levande ljus tÀnder fantasin, sÄ betrakta en ljuslÄga som fokuseringspunkt vid meditation och visualisering. Du kan ocksÄ tÀnda ljus för att fira eller högtidlighÄlla nÄgonting eftersom det Àr du som bestÀmmer ÀndamÄlet. TÀnd ett ljus idag med ett innerligt syfte. NÀr du sÀtter tÀndstickans lÄga mot en veke ska du tÀnka pÄ syftet med det (t ex nÄgons hÀlsa, fred pÄ jorden, vÀlstÄnd osv.) TÀnd lika mÄnga ljus som du har syften och se vart och ett medan du uttalar en bön om det du vill. NÀr du sedan slÀcker lÄgan ska du vara noga med att tacka ljuset för dess stöd.

”Jag tĂ€nder ett ljus och skapar en förbindelse till ljuset i mina önskningar. Detta heliga ljus inom mig reflekteras i den dansande ljuslĂ„gans spegel.”

Â đŸ§˜đŸŒ

LĂ€mna ett svar