Uttryck din uppskattning.. 23/11 🕊


UTTRYCK DIN UPPSKATTNING 
TILL DEM DU ÄLSKAR 

En av de största gĂ„vorna i livet fĂ„r vi i relationer dĂ€r bandet utgörs av en av det mĂ„nga formerna av kĂ€rlek. Det kan vara slĂ€ktskap, vĂ€nskap, romantik eller sjĂ€lars gemenskap. Vi vet att du sĂ€tter vĂ€rde pĂ„ mĂ€nniskorna i ditt liv och hĂ„ller av dem innerligt. Trots att de vet att du bryr dig om dem sĂ„ uppskattar de alltid att fĂ„ höra denna bekrĂ€ftelse. Idag ska du uttrycka din uppskattning för mĂ€nniskor som du Ă€lskar. Vilken form det tar sig Ă€r inte sĂ„ viktigt: ett telefonsamtal, en kram, ett kort, ett brev eller en present – vilket sĂ€tt det Ă€n Ă€r duger hur bra som helst. Det viktigaste Ă€r att det kommer frĂ„n ditt hjĂ€rta. Din gĂ„va till din kĂ€ra Ă€r ocksĂ„ en gĂ„va till dig sjĂ€lv. LĂ€gg mĂ€rke till hur bra det kĂ€nns att uttrycka sin uppskattning till nĂ„gon du tycker om.

”Jag uttrycker min uppskattning för det mĂ€nniskor jag bryr mig om. Jag sĂ€ger ”jag Ă€lskar dig” pĂ„ olika sĂ€tt, och det kĂ€nns mycket bra att förmedla mina kĂ€nslor till andra. Ju med jag gör det, desto mer kĂ€rlek kĂ€nner jag.”

 

🕊

LĂ€mna ett svar