Budskap 23/11đŸ–€

SAMHÖRIGHET/TILLHÖR

Idag Ă€r en dag du kan kĂ€nna dig liten, rĂ€dd, ensam, vilsen, ledsen, och övergiven. Att inte kĂ€nna att du hör hemma nĂ„gonstans. ”Alla andra” har sina familjer, sina slĂ€kten, medan du vandrar dĂ€rute och ser inpĂ„ hur mĂ€nniskor myser, slĂ„r in julklappar, julbakar, tittar pĂ„ film, Ă€ter mat, nattar barn. Ja livet fortsĂ€tter som vanligt och alla har ett hem, en punkt att vara pĂ„. En rot att tillhöra.

Medan du kan kÀnna att ditt inre barn fullstÀndigt skriker hejdlöst pÄ hjÀlp! Skriker efter nÀrhet, kÀrlek, ömhet, uppskattning, tröst, klarhet, rop pÄ hjÀlp om att bli befriad, fÄ höra att du Àr fantastisk och vacker som den du Àr, för vad du kan, osv. Du kan ha kommit till sÄdana insikter nu att det blir svÄrt att vÀlja. Det lilla barnet i dig oavsett om du Àr 20 eller 50 Är tar all plats och mÄste just nu ocksÄ fÄ göra det. Jag kÀnner mycket sorg för nÄgra och enormt mycket rÀdslor.

Det som sker nu Ă€r att du kliver in i din maskulina del av dig, f ö r att kunna mĂ€kta  med vad det nu Ă€n Ă€r som sker i ditt liv. Och du har sökt hela ditt liv efter ditt ”hem” din ”plats”, dit dĂ€r du hör hemma. Men svaret pĂ„ den frĂ„gan Ă€r i n u t i dig sjĂ€lv min vĂ€n. Din plats Ă€r inom dig sjĂ€lv. Sen vĂ€ljer du din familj, dina vĂ€nner oavsett blodsband eller ej som fĂ„r dig att mĂ„r bra. Inget annat.

đŸ–€

LĂ€mna ett svar