SlĂ€pp taget 22/11đŸȘ¶

SLÄPP TAGET

NÀr du vill kontrollera situationer eller mÀnniskor (inklusive dig sjÀlv) Àr det helt enkelt ett tecken pÄ rÀdsla och misstro. Ha överseende nÀr denna tendens dyker upp hos dig sjÀlv eller nÄgon annan. Vet med dig att du eller den andra personen bara behöver en försÀkran om att universum Àr vÀlordnat och pÄlitligt.

VÄrdande, tröstande kÀrlek Àr botemedlet för sÄdana hÀr saker. Den som försöker skaffa sig makt över allting kÀnner sig ofta, nÀr det kommer till kritan, sakna kontroll. Vi Ànglar kan hjÀlpa dig och ingripa genom att omge hela situationen med vÄr klarsynta bild av den önskvÀrda utgÄngen.

Om ditt förtroende har rubbats och du kĂ€nner behov av jĂ€rnhĂ„rda garantier, ska du stödja dig pĂ„ vĂ„r aldrig sviktande tro – vi kan ladda din tro ur vĂ„rt outsinliga förrĂ„d. Du förstĂ„r, vi vet att allt kommer att gĂ„ bra för dig och att kĂ€rleken och den gudomliga ordningen tar hand om allt. Ju mer medveten du Ă€r om denna sanning, desto större frid kommer du att kĂ€nna. Och med friden följer vetskapen om att allt verkligen Ă€r under kontroll.

”Jag vet att dessa omstĂ€ndigheter Ă€r helt och hĂ„llet under kontroll. Jag litar pĂ„ att detta universum Ă€r rĂ€ttvist och vĂ€lordnat. Guds oĂ€ndliga vishet har redan tillhandahĂ„llit en perfekt utgĂ„ng av denna situation.

 

❀

LĂ€mna ett svar