Dagens budskap 21/11 đŸȘ¶

KRIGARE 

Jag fÄr till mig att idag sÄ Àr det ett kÀnslomÀssigt tumult som försiggÄr inom som utom dig. Fysiskt och psykiskt för nÄgra, och mestadels psykiskt för andra. En massa sorg bakomliggandes som gör att man ska klara sig i genom nÄgonting, och kopplat till relationer som sen Àr belÀget till ditt hjÀrtchakra. Inom dig sÄ vet du och har insikter om vad du behöver ta itu med. Men frÄgan Àr om du Àr beredd att kÀmpa? Antingen vÀljer du att vara /leva kvar i det gamla och lÄta detta göra att du fÄr kriga dig genom saker, relationer, livet, vardagen, helt enkelt kÀmpa. Och kan kÀmpa med en kropp som sakta sÀger stopp.

E l l e r sĂ„ vĂ€ljer du nu att lĂ€mna det gamla tunga bakom dig och hitta ljuset i tunneln. VĂ€lja att lĂ€mna destruktiva relationer, destruktivt levande, destruktiva mönster etc. För att du behöver verkligen se dig sjĂ€lv i spegeln och vĂ€lja h Ă€ l s a. Och framför allt lyssna inĂ„t, lyssna pĂ„ ditt hjĂ€rta. Lyssna pĂ„ vad det sĂ€ger! Är du sann mot dig sjĂ€lv? Är denna person du eventuellt har i ditt liv eller vid din sida sann mot dig/mot sig sjĂ€lv? Är hen snĂ€ll med dig? Allt kommer att bli bra oavsett vad du just nu kĂ€mpar dig genom… o m du bara lyssnar pĂ„ vad din kropp försöker att sĂ€ga dig.

Ditt hjĂ€rta i grunden kĂ€mpar i ditt undermedvetna. De sörjer, kĂ€mpar med kĂ€rlek, relationer. Sörjer gammalt obearbetat, önskar nĂ€rhet och kĂ€rlek, att slĂ€ppa ut kĂ€nslor,  ge kĂ€rlek, ta emot kĂ€rlek, att vĂ„ga grĂ„ta, visa dig sĂ„rbar, mm du mĂ„ste riva ner muren du har byggt upp som skydd runt ditt hjĂ€rta. Det ÄR ditt ansvar. Inte lĂ„ta dig offra dig sjĂ€lv för andra. Och inte förvirras av alla kĂ€nslor.

Du mÄste lÄta kÀrleken fÄ flöda fritt och villkorslöst, helt enkelt v Ä g a Àlska nÄgon annan. VÄga ge av dig sjÀlv. KÀnner du att ditt hjÀrta gör ont och att det kÀnns som att det ska brista sÄ lÄt det fÄ vara sÄ. Va i kÀnslan, tillÄt alla kÀnslor att fÄ finnas dÀr. Men du fÄr inte stÀnga dessa inne. KÀrleken har kommit för att guida dig till en viktig upplevelse.. du mÄste lita pÄ kÀrleken. SÄ smÄningom kommer kÀrleken bli bra Àven för dig. Ha med dig det i tanken.

 


❀

LĂ€mna ett svar