Vänta dig att allt ska gå bra 18/11 🕊

VÄNTA DIG ATT ALLT SKA GÅ BRA

Sätt hela ditt fokus på att förutse att det som bekymrar dig kommer att gå bra, vad det än är. Dina positiva förväntningar i fråga om din situation kommer att styra den i den riktning  du önskar. Kom ihåg att oro är en inflytelserik energi och uppfattas som en önskan av universum. När du är bekymrad lockar du in ängslan i dina upplevelser. Tillåt dig inte att ge efter för rädslor – lämna över dem till änglarna i stället. Det kräver lika mycket tid och möda att ha positiva som negativa förväntningar. Utgången av din nuvarande situation blir garanterat bra, men din upplevelse av den process som leder dit påverkas av vad du tror ska hända. Om du förutser problem kommer du stöta på sådana längs vägen. Men om du däremot förväntar dig harmoni är det vad du kommer att uppleva. I båda fallen kommer allt att bli bra till slut – men vilken väg föredrar du att färdas på? Dina förväntningar är de som sätter din kurs.

Jag förväntar mig att allt ska gå mycket bra. Frid och harmoni gör mig upprymd, och jag förtjänar att färdas en lycklig väg till det mål jag önskar mig. Jag tillåter mig att njuta av dagen. ” 

🧘🏼

Lämna ett svar