Hylla geniet inom dig 17/11 🕊

HYLLA GENIET INOM DIG 

Ditt inre jag Ă€r grĂ€nslöst klokt. Du stĂ„r i förbindelse med den universella lagen som har tillgĂ„ng till all kunskap. Din klokhet kommer frĂ„n samma stĂ€lle som all genialitet genom tiderna kommit i frĂ„n – direkt frĂ„n guds sinne. Detta Ă€r anledningen till att det Ă€r viktigt att du tĂ€nker pĂ„ och talar om dig sjĂ€lv pĂ„ ett kĂ€rleksfullt sĂ€tt. NĂ€r du talar om din intelligens talar du om skaparen.

Du har ett geni inom dig, precis som alla andra. De mĂ€nniskor som förefaller vara mest briljanta Ă€r de som lyssnar pĂ„ sin klokhet och omsĂ€tter den i handling. Änglarna kan hjĂ€lpa dig att anvĂ€nda denna del av ditt kunskapsförrĂ„d. De kan hjĂ€lpa dig att höra, lita pĂ„, förstĂ„ och handla i enlighet med den – men du behöver be om det.

Idag ska du frossa i övertygelsen om att du Ă€r vis. Även om det Ă€r nĂ„got du för nĂ€rvarande inte vet kan du alltid koppla in dig pĂ„ den informationen du söker. Stilla bara ditt sinne, tĂ€nk pĂ„ en frĂ„ga och lyssna pĂ„ svaret som kommer till dig. 

”Jag har ett geni inom mig och det Ă€r villigt att hjĂ€lpa mig nĂ€r som helst. Jag stĂ€ller frĂ„gor till denna del av mig och hĂ€r med lĂ€tthet svaren. Jag samarbetar med mina Ă€nglar för att utan dröjsmĂ„l handla utifrĂ„n min inre vishet.”

đŸ§˜đŸŒ

LĂ€mna ett svar