Dagens kort

Överreagera inte 13/11 🧘🏼

ÖVERREAGERA INTE

Syftet med ditt liv vilar på att du minns och lär ut kärlek. Allt som rubbar din medvetenhet om denna kärlek bör du genast se som något att ta lärdom av. När konflikt hotar sinnesfrid ska du minnas att du har makt att välja dramatik eller avstå från den. Du kan vara omtänksam och stöttande utan att delta i negativt tänkande eller beteende grundat på rädsla, eftersom din stabila kärlek och inre harmoni har en lugnande inverkan. Änglarna ska hjälpa dig att förbli centrerad idag om du ber dem om det. Hys avsikten att hålla dig på respektfullt avstånd från all dramatik som kan dyka upp idag.

Jag tar till mig enbart  harmoniska situationer och relationer. Min fridsamhet avspeglas i mitt liv och är min gåva till andra människor. Jag förblir stabil, lugn och medkännande oberoende av vad som försiggår runt omkring mig, för jag håller alltid i minnet att kärleken är den största helande kraften.”.

🧘🏼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: