Dagens generella budskap 12/11🕊

VAD BEHÖVER DU VETA/TÄNKA PÅ IDAG?

ÄrkeĂ€ngeln Gabriel omsluter dig med sina silvervingar. Och hans silverstrĂ„lar skĂ€nker frid Ă„t dig men Ă€ven dina nĂ€ra och kĂ€ra. Se ljuset efter mörkret som kommer efter en mörk period. Det Ă€r en speciell kĂ€nsla att Ă„ter fĂ„ kĂ€nna solens strĂ„lar i ditt ansikte. Var Modig och gör det du föresatt dig. Du bĂ€r jordens visdom inom dig och det handlar om att du mĂ„ste sluta tveka. Du har all visdom som du behöver just nu. Skriv ner alla saker som du uppskattar med dina Ă€nglar, t ex mina Ă€nglar Ă€r visa, kĂ€rleksfulla, harmoniska. NĂ€rvarande osv. Allt du ser i andra finns i dig sjĂ€lv, vilket betyder att du har precis alla de egenskaper som du dĂ„ ser i Ă€nglarna. ÖversĂ€tt nu allt till i Jagform. Jag Ă€r vis, kĂ€rleksfull, harmonisk, nĂ€rvarande osv. Upprepa flera gĂ„nger.
Det hÀr kallas för spegling.

All stagnation blÄses bort och sÀtts fart pÄ allt dvs det som gÄr trögt i ditt liv. Du ska vara stolt över dig sjÀlv och det du har skapat i ditt liv! Du Àr vÀrd att fÄ skina och stÄ i centrum. Skin som den sol du e! En ny tid Àr hÀr och du har förÀndrats. Det Àr rÀtt tid för att skapa/bygga upp nÄgot nytt. FörestÀll dig hur ditt drömliv ser ut, hur du gör det du Àlskar, har nÀrande och kÀrleksfulla relationer, att du bor pÄ ditt drömstÀlle och hur du har en djup kontakt med dina Ànglar. Du kan skapa dig allting du kan förestÀlla dig, frÄn och med nu förestÀller du dig det du vill skapa.

De tillfĂ€llen eller stunder som du fĂ€rdas ensam i natten pĂ„ farliga platser sĂ„ ska du Ă„kalla pĂ„ en Ă€ngel som skyddar dig med sitt svĂ€rd som Ă€r lika högt som hundra mĂ€n. Han heter Abdiel. Åkalla pĂ„ Abdiel vid dessa tillfĂ€llen. Du har en enorm livskraft och styrka. Och du har mycket att tillföra i ditt och andras liv. AnvĂ€nd kraften att till att ta nya inspirerande steg i livet. Bejaka dina speciella egenskaper för att fĂ„ framgĂ„ng, du Ă€r den som skiljer dig frĂ„n mĂ€ngden. Med andra ord ska du aldrig Ă€ndra pĂ„ ett vinnande koncept. Speciellt inte nĂ€r de konceptet Ă€r du. Ta kontakt med dina Ă€nglar redan nu om du vill. Det spelar ingen roll hur du gör det, för de hör dig oavsett. Kontakta dem pĂ„ ditt eget unika sĂ€tt, tala om vad du önskar och lyssna med alla dina sinnen.

Idag ska du vĂ€lja att vara ÖDMJUK đŸ§˜đŸŒ

KĂ€rlek ZĂ€ta ❀

LĂ€mna ett svar