Känn dig älskad 10/11🦄


KÄNN DIG ÄLSKAD 

Kärleken finns överallt, omkring dig och inom dig. Du är kärlek – den är ditt gudomliga arv och din natur. Kanske har du haft en svår relation som givit upphov till misstro gentemot kärleken. Du förknippade den med smärta och drog slutsatsen att den kunde göra dig illa. Då bestämde du dig för att inte släppa in den att hela ditt hjärta så att du känner dig i stånd att älska dig igen. Änglarna finns alltid bredvid dig, och du kan be dem höja energinivån i dina interaktioner med andra människor. De ska vägleda dina relationer för att hjälpa dig att känna dig trygg och skyddad. Det är omöjligt att helt utestänga kärleken. Själva livskraften i din själ är kärleksfull medvetenhet. Ju mer medveten du är om denna känsla, desto Mer levande känner du dig!

Jag ber änglarna om hjälp med allting. I stället för att kämpa eller oroa mig pratar jag med himlen om mina rädslor. Nu är jag villig att släppa taget om mina bekymmer helt och hållet och ta emot frid i stället.”

🕊

Lämna ett svar