Draken 9/11 🐉

MODERJORDS NYCKEL

Till Jordens inre visdom. Som Àr kopplade till massor av kÀnslor & tankar. Och hÀr Àr draken som inte finns pÄ riktigt i vÄr vÀrld utan i sagovÀrlden. Vad man SÀger.. men sÄ har vi salamandrar och leguaner som jag personligen kopplar nÀrmast till draken. SÄ vem vet.

Det som har kommit till mig idag Ă€r absolut inte meningen som nĂ„got provocerande, m e n kan sĂ€kerligen bli det för mĂ„nga av er under denna kĂ€nsliga pandemi. Vill Ă€ndĂ„ sĂ€ga att det Ă€r inte min avsikt. Utan det som kommer vill jag bara förmedla ut. Men jag sĂ€ger att det finns en mening med allt som sker. Hur tragiskt och fruktansvĂ€rt saker och ting Ă€n Ă€r och med allt som sker runtom i vĂ€rlden sĂ„ Ă€r det vĂ„ra sjĂ€lar som vĂ€ljer. De VĂ€ljer att gĂ„ över till andra sidan. Tiden för dem var klar hĂ€r pĂ„ jorden och deras ”livssyfte” var uppfyllt för denna gĂ„ng, för att snart reinkarneras pĂ„ nytt.


Draken vet och budskapet Àr att du vet, att vet jorden just nu genomgÄr en kraftfull, naturlig & spirituell utveckling. Precis sÄ som det ska vara och Àr menat. För nÄgra av er tÀnker ni, va fasen snackar hon om? Och nÄgra av er förstÄr precis. Och sÄhÀr har det alltid sett ut. M e n det Àr fören pÄ senare tid ju lÀngre som mÀnniskan har levt pÄ jorden som man/vi har kommit till denna insikt. Om vi tÀnker tillbaka pÄ de pandemier som varit sÄ Àr det fruktansvÀrt milt sagt men ocksÄ jordens utveckling.

Draken kom till jorden för att erbjuda sin visdom och gudomliga vÀgledning o c h för att vÀcka upp vÄra hjÀrnor och celler som har legat vilande. Draken har en kraftfull och mystisk energi som anpassar oss till vÄrt specifika sjÀlsuppdrag och till jorden och dess lÀkning. Det finns aktiveringar i dig som skapar en drake inom dig, eller genom att hjÀlpa dig att lÀnka till en andlig och gudomlig drake. Denna kommer att komma om du öppnar ditt hjÀrta och kallar pÄ den. 

Merlin Àr en djurskötare hÀr pÄ jorden och honom kan du Äberopa samt be om hans vÀgledning. Ibland kan deras vibrationer kommer vÀldigt kraftfullt in och i det fallet sÄ ber du dem att lindra allt.

Du ska med detta kliva in i din kraft och inte lÄta dig sitta kvar i ditt förflutna utan du behöver nu kliva fram och ta steget i det som du vill göra. 

HÀr finns en affirmation som du kan sÀga: 

”Merlin, jag ber dig att vĂ€gleda mig pĂ„ den hĂ€r vĂ€gen till att trĂ€ffa och vĂ€lkomna min skyddsdrake. SnĂ€lla hjĂ€lp mig att sammansmĂ€lta de högre frekvenserna i en takt som min kropp kan hantera och för en bestĂ„ende kontakt med draken som vill bli kĂ€nd för mig.”

🐉

 

 

LĂ€mna ett svar