Uttryck dina känslor på kreativa sätt 8/11 🎩

UTTRYCK DINA KÄNSLOR PÅ KREATIVA SÄTT 

Dina känslor är ren energi, i likhet med solens strålar, som vill uttryckas och spridas. Instängda känslor skapar fysiska tillstånd som trötthet, retlighet och beroende – så bli vän med alla dina känslor idag. Hedra dem, även de som du inte trivs med och vet att det ligger en gudomlig orsak bakom var och en av dem. När du har förbarmande med dina känslor och hyser respekt för dem stöttas du av deras kraft. Dina känslor måste, som alla andras energier, få utlopp. Annars blir de som ånga instängd i en kastrull: den blir för varm och förstör grönsakerna du kokar.

Släpp genom din kreativitet ut det som finns i ditt hjärta. Uttryckssättet är mindre viktigt, bara det sker och skänker dig glädje. Dina känslor kommer att reagera starkt och ta dig den kreativa form den vill ta – möjligheterna är oändliga. Du skulle försöka dig på fotografering, smycketillverkning, batik, sömnad, författande, blomsterarrangemang, sång, spela ett instrument, magdans, vikning, heminredning, tavelmålning, glasmålning, stickning, sminkning, broderi, ja eller något annat som du tycker är roligt. 

Jag ger uttryck åt mina känslor på kreativa sätt. Jag tillåter mig själv att ha roligt och att leka. Medan jag skapar och slappnar av samtidigt som jag har rolig, fylls jag med energi, lever upp och känner mig yngre.”

💜

Lämna ett svar