Lägg i från dig dina bördor 4/11 🕯

LÄGG IFRÅN DIG DINA BÖRDOR

Du har burit dina bekymmer på dina axlar, tyngt dig själv med bördor som påverkar din frid och lycka. Änglarna ber dig att lägga ifrån dig din börda idag och ge dina bekymmer till dem. Och när du överlämnar dem till änglarna så befrias ditt sinne och ditt hjärta från fruktan och du får tillgång till mer kreativitet och vishet. Lösningar kommer att infinna sig lättare för dig som inte är rädd. Just nu ska du ta ett djupt andetag och tillåta dem att lyfta bort bördan från dina axlar. Så snart ditt hjärta befriats från fruktan och oro så är det öppet för att ta emot den hjälp som änglarna alltid erbjuder dig.

”Jag ger genast mina bekymmer och oro till himlen. Ju mer vi samarbetar, desto bättre fungerar mitt liv. Jag står i ständig kontakt med gud och änglarna, berättar för dem om mina känslor och ber om hjälp.”

💜

Lämna ett svar