Önska dig TRE saker 2/11🕯

ÖNSKA DIG TRE SAKER 

Idag ska du tÀnka pÄ tre saker du önskar för din egen eller nÄgon annans vÀgnar. (Naturligtvis har du makt att önska att ett oÀndligt antal saker materialiseras, men lÄt dig börja med tre.)

Vilken Àr den första önskan du kommer att tÀnka pÄ? SÀg den högt för att genomsyra den med dina ords kraft. KÀnn förvÀntan och tacksamhet vid tanken pÄ att den kommer att materialiseras och slÀpp den sedan sÄ att guds oÀndliga vishet kan förvandla den till dess högsta form. FortsÀtt dÀrefter pÄ samma sÀtt med tvÄ andra drömmar. NÀr du erinrar dig dina önskningar under dagens lopp ska du förestÀlla dig dem insvepta i ett rosa ljus. Detta kapslar in dem i kÀrleksfull energi dÀr de tryggt kan ta materiell form. 

”Jag önskar mig tre saker, uttalar önskningarna högt och inget dem tro, tacksamhet och glĂ€dje. Jag sveper in mina önskningar i kĂ€rlekens rosa ljus och tror pĂ„ att de ska uppfyllas.”

💜

LĂ€mna ett svar