V.45 Ă€nglainsikt 🕯

VAD ÄR VISDOM?

Denna vecka vill Ànglarna att du ska fÄ inblick i vad begreppet visdom innebÀr.

Receptet för visdom innehÄller tre ingredienser:

  1. Intelligens
  2. Intuition
  3. Manifesterad intelligens + intuition

Intelligens Àr inte detsamma som att vara intellektuell. Att vara intellektuell Àr att ha kunskap om nÄgot, vilket vem som helst kan lÀsa och studera sig till. Att vara intelligent gÄr djupare Àn sÄ. Intelligens har ingen Älder och gÄr aldrig ur tiden. Det Àr att ha upplevd kunskap. Det vill sÀga att ha kunskap om nÄgot och Àven tillÀmpat detta i sitt liv.

För att ta en liknelse, sÄ lÄt oss sÀga att du har ett recept pÄ en tÄrta. Du kan lÀsa receptet och fÄ kunskap om alla ingredienser, men du vet fortfarande inte hur den smakar. TÄrtan Àr Ànnu inte en upplevd kunskap. Du har Ànnu inte tillÀmpat kunskapen i ditt liv. För att kunna göra det behöver du faktiskt baka tÄrtan och smaka pÄ den sjÀlv. Och nÀr du har smakat pÄ tÄrtan kan du antingen bestÀmma dig för om du gillar den eller inte. Om dÄ tÄrtan faller dig i smaken blir det nÄgot som du upplevt som gott för dig. DÄ Àr detta din sanning. För just den tÄrtan tycker du Àr god och dÄ kan du ocksÄ ge receptet vidare för att du i ditt innersta vet att den Àr faktiskt Àr god.

Intuition Àr nÀr ditt sjÀlsliga behov tillgodoses. LÀs mer om detta i förra veckans insikt & Ànglabudskap.

Intuition gÄr bortom tankar och kÀnslor. Det Àr nÀr du ger sjÀlen andlig nÀring och du börjar lita pÄ dess budskap. NÀr du gör det börjar du kÀnna mer frid, medkÀnsla med dig  sjÀlv och andra, tillit, beskydd och du kÀnner dig Àlskad för den du Àr och inte endast för vad du gör.

Manifesterad intelligens + intuition Àr att leva som du lÀr. Det Àr att kunna förstÄ livet och leva dÀrefter. Det rÀcker alltsÄ inte att endast lÀsa om nÄgot. Du behöver praktisera det du lÀser. Det rÀcker inte att du endast lÀser om exempelvis meditation för att veta vad det Àr och kunna ta del av dess effekter av lugn, ro, tillit, intuition, medkÀnsla etc. Du behöver Àven sÀtta dig ner och meditera för att kunna veta vad meditation faktiskt Àr. Sedan gör du det till en vana och börjar leva ditt liv dÀrefter. DÄ har du visdom om nÄgot, i det hÀr fallet meditation och hur det pÄverkar ditt liv.

Hur nÄr du dÄ visdom?

Det gör du genom att stĂ€ndigt utveckla din intelligens och intuition genom personlig utveckling, andlig förstĂ„else och mĂ€nskligt vĂ€xande. Det kan du göra pĂ„ mĂ„nga olika sĂ€tt. Du fĂ„r prova dig fram tills du hittar ett sĂ€tt som passar just dig. Ett sĂ€tt Ă€r att lĂ€sa och tillĂ€mpa ”Veckans Insikt & Änglabudskap” i ditt liv.

                          KÀrlek ZÀta 

LĂ€mna ett svar