Upplev romantisk kĂ€rlek 30/10 🕯

UPPLEV ROMANTISK KÄRLEK 

Romantiken i ditt liv Ă€r beroende av det sjĂ€lvprat du Ă€gnar dig Ă„t. NĂ€r du sĂ€ger positiva och kĂ€rleksfulla saker bygger du upp dina kĂ€nslor av egenvĂ€rde. Det finns ingen annan magisk formel Ă€n sjĂ€lvkĂ€rlek för att du ska kunna förbereda dig för den romantiska relation som du önskar och förtjĂ€nar. Du mĂ„ste Ă€lska dig sjĂ€lv helt och hĂ„llet, Ă€ven det som du anser behöver förbĂ€ttras. Ju större tillgivenhet du hyser för dig sjĂ€lv, desto högre blir din energinivĂ„ som Ă€r grunden för romantisk attraktivitet. Kom ihĂ„g att du drar till dig mĂ€nniskor som vibrerar pĂ„ liknande energivĂ„glĂ€ngder. För att dra till dig en kĂ€nslomĂ€ssigt sund partner ska du etablera en grund av vĂ€lbefinnande genom att Ă€lska och acceptera dig sjĂ€lv. Änglarna stĂ„r brevid dig just nu och vĂ€ntar pĂ„ din bön om hjĂ€lp i denna strĂ€van. De Ă€r redo att stödja dig vare sig du kĂ€nner att du behöver se över din sjĂ€lvkĂ€nsla helt och hĂ„llet eller bara i behov av en liten justering. BestĂ€m dig för att samarbeta med dem idag och förbind dig att styra ditt sprĂ„k mot att bli mer kĂ€rleksbaserad, i synnerhet nĂ€r du anvĂ€nder det för att beskriva dig sjĂ€lv. Ha med dig att alla möjligheter Ă€r öppna för dig du behöver bara sĂ€ga ett ord.

”Jag förtjĂ€nar stor kĂ€rlek. Jag Ă€r en god och snĂ€ll mĂ€nniska, och jag sĂ€tter vĂ€rde pĂ„ mig sjĂ€lv bara för att jag Ă€r den jag Ă€r just nu. Jag Ă€r fullkomligt helad.”

💚

LĂ€mna ett svar

%d bloggare gillar detta: