Dagens kort

Upplev romantisk kärlek 30/10 🕯

UPPLEV ROMANTISK KÄRLEK 

Romantiken i ditt liv är beroende av det självprat du ägnar dig åt. När du säger positiva och kärleksfulla saker bygger du upp dina känslor av egenvärde. Det finns ingen annan magisk formel än självkärlek för att du ska kunna förbereda dig för den romantiska relation som du önskar och förtjänar. Du måste älska dig själv helt och hållet, även det som du anser behöver förbättras. Ju större tillgivenhet du hyser för dig själv, desto högre blir din energinivå som är grunden för romantisk attraktivitet. Kom ihåg att du drar till dig människor som vibrerar på liknande energivåglängder. För att dra till dig en känslomässigt sund partner ska du etablera en grund av välbefinnande genom att älska och acceptera dig själv. Änglarna står brevid dig just nu och väntar på din bön om hjälp i denna strävan. De är redo att stödja dig vare sig du känner att du behöver se över din självkänsla helt och hållet eller bara i behov av en liten justering. Bestäm dig för att samarbeta med dem idag och förbind dig att styra ditt språk mot att bli mer kärleksbaserad, i synnerhet när du använder det för att beskriva dig själv. Ha med dig att alla möjligheter är öppna för dig du behöver bara säga ett ord.

”Jag förtjänar stor kärlek. Jag är en god och snäll människa, och jag sätter värde på mig själv bara för att jag är den jag är just nu. Jag är fullkomligt helad.”

💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: