Upplev romantisk k√§rlek 30/10 ūüēĮ

UPPLEV ROMANTISK K√ĄRLEK¬†

Romantiken i ditt liv √§r beroende av det sj√§lvprat du √§gnar dig √•t. N√§r du s√§ger positiva och k√§rleksfulla saker bygger du upp dina k√§nslor av egenv√§rde. Det finns ingen annan magisk formel √§n sj√§lvk√§rlek f√∂r att du ska kunna f√∂rbereda dig f√∂r den romantiska relation som du √∂nskar och f√∂rtj√§nar. Du m√•ste √§lska dig sj√§lv helt och h√•llet, √§ven det som du anser beh√∂ver f√∂rb√§ttras. Ju st√∂rre tillgivenhet du hyser f√∂r dig sj√§lv, desto h√∂gre blir din energiniv√• som √§r grunden f√∂r romantisk attraktivitet. Kom ih√•g att du drar till dig m√§nniskor som vibrerar p√• liknande energiv√•gl√§ngder. F√∂r att dra till dig en k√§nslom√§ssigt sund partner ska du etablera en grund av v√§lbefinnande genom att √§lska och acceptera dig sj√§lv. √Ąnglarna st√•r brevid dig just nu och v√§ntar p√• din b√∂n om hj√§lp i denna str√§van. De √§r redo att st√∂dja dig vare sig du k√§nner att du beh√∂ver se √∂ver din sj√§lvk√§nsla helt och h√•llet eller bara i behov av en liten justering. Best√§m dig f√∂r att samarbeta med dem idag och f√∂rbind dig att styra ditt spr√•k mot att bli mer k√§rleksbaserad, i synnerhet n√§r du anv√§nder det f√∂r att beskriva dig sj√§lv. Ha med dig att alla m√∂jligheter √§r √∂ppna f√∂r dig du beh√∂ver bara s√§ga ett ord.

‚ÄĚJag f√∂rtj√§nar stor k√§rlek. Jag √§r en god och sn√§ll m√§nniska, och jag s√§tter v√§rde p√• mig sj√§lv bara f√∂r att jag √§r den jag √§r just nu. Jag √§r fullkomligt helad.‚ÄĚ

ūüíö

Lämna ett svar