Dagdröm -27/10 💗

DAGDRÖM

NÀr du lÄter tankarna svÀva fria som pappersdrakar för sommarvinden vet du aldrig vilken kreativ inspiration du kommer att stöta pÄ. SÄ ge din fantasi en lÄng lina och se vart den för dig idag.
Stora konstverk föds under dagdrömmar av mĂ€nniskor som Ă€ger modet att bara iaktta (i stĂ€llet för att försöka kontrollera) sina tankar. Börja med att slĂ„ fast en avsikt och lĂ„t dig sedan fyllas av stilla ro. FörestĂ€ll dig ett ”tĂ€nk om” scenario dĂ€r alla begrĂ€nsningar Ă€r borta – tĂ€nk dig att din högsta dröm blir verklighet och fortsĂ€tt fantisera dĂ€rifrĂ„n.
Det magiska i denna process Ă€r att den medvetet förbinder dig med det universella sinnet, nĂ„got som vanligtvis intrĂ€ffar av en slump. Ha papper och penna till hands sĂ„ att du kan skriva om din upplevelse i en ”dagdrömsdagbok”. Trots att dagdrömmeri ofta betraktas som en lĂ€ttsinnighet kommer du att upptĂ€cka underbart jordnĂ€ra instruktioner, vĂ€gledningar och svar vid varje tillfĂ€lle. Dröm ljuva dagdrömmar!

”Jag dagdrömmer och gör en resa till magiska platser för jag upplever förunderliga Ă€ventyr och oĂ€ndliga möjligheter. Jag tillĂ„ter mig att vandra och vĂ€xa och bryta mig ur tidigare begrĂ€nsningar. NĂ€r jag lĂ„ter sinnet stiga mot skyn nĂ„r jag himlen och tar den med mig ner till jorden.”

💗

LĂ€mna ett svar