Dagens Ă€nglabudskap 22/10 💚

Den situation/relation/person som du funderar kring och det kan vara eller handla om precis vad som helst egentligen. Det Ă€r viktigt att du har tĂ„lamod hĂ€r Ă€ven om det Ă€r jobbigt, frustrerande att bĂ„de gĂ„ och leva i en ovisshet. Du kanske vĂ€ntar pĂ„ svar som aldrig verkar komma, men det kommer. HĂ„ll ut. Saker kan bli annorlunda och t o m bĂ€ttre en det som du har tĂ€nkt dig. Men du mĂ„ste sluta oroa dig. Bara du har t Ă„ l a m o d sĂ„ kommer det att bli bra. Du har Ă€ven beskydd av en Ă€ngel som heter Suiel och som beskyddar ditt hem mot olyckor i alla olika former, och han skyddar Ă€ven ditt hem frĂ„n inkrĂ€ktare. Men det verkar som att du just nu (Ă„tminstone nĂ„gra av er) Ă€ven kan kĂ€nna en stor stress och oro kring detta. Och det kan vara alltifrĂ„n yttre oinbjudna gĂ€ster sĂ„som inbrottstjuvar, men Ă€ven till andar som inte hör hemma hos dig mm. Och nĂ„gra av er kan redan nu kĂ€mpa med jordbundna andar som försöker göra ”uppror”hos er för att ge sig till kĂ€nna av olika anledningar vilket kan pĂ„verka dig eller din familj pĂ„ ett negativt sĂ€tt. Det hĂ€r kan alltsĂ„ vara en pĂ„minnelse om att kĂ€nna efter hur du mĂ„r och kanske ta reda pĂ„ vad det i sĂ„ fall beror pĂ„ att du mĂ„r dĂ„ligt. För ofta kan de ha sina naturliga förklaringar. VĂ€gen framĂ„t för dig kan tyckas och kĂ€nnas besvĂ€rlig dĂ€r du gĂ„r och undrar NÄR allt ska vĂ€nda och ta slut. Eller nĂ€r du Ă„tminstone kan fĂ„ börja se resultat av de motsatta.. men det Ă€r snart. Du kommer att Lyckas med det du kĂ€mpar för, du kommer att segra min vĂ€n. Vid din sida sĂ„ har du Uriel med dig som vĂ€rmer dig och ditt hjĂ€rta fyllt av kĂ€rlek och som stöter bort alla faror lĂ„ngt bort frĂ„n dig, dvs han banar vĂ€gen och sopar undan de hinder som du riskerar att ramla över. Du har dolda talanger som du bĂ€r pĂ„ inom dig och för nĂ„gra av er sĂ„ Ă€r ni medvetna om att de ocksĂ„ finns ”NĂ„gonting” och nĂ„gra av er inte alls. Men du kommer nu under vĂ€gen att fĂ„ hjĂ€lp att utveckla dessa, och att faktiskt hitta alla dina gĂ„vor som du faktiskt har, inte minst förstĂ„ och inse att det Ă€r gĂ„vor som du tvivlat pĂ„ sĂ„ mycket vilket ger dig chansen att förverkliga dina drömmar.

Sen ska du frĂ„ga dig inĂ„t vad du allra mest vill ha, och nĂ€r du har svaret pĂ„ den frĂ„gan sĂ„ sĂ€nder du ut klart och tydligt till universum vad det Ă€r du vill ha… för ganska snart sĂ„ efter det sĂ„ kommer denna önskan att gĂ„ i uppfyllelse för dig. Dvs du mĂ„ste vĂ€nta och ha tĂ„lamod, sluta oroa dig, följa det som din intuition vĂ€gleder dig till o c h be andra mĂ€nniskor om hjĂ€lp de som du kĂ€nner att du kan lita pĂ„. Skapa en balans i ditt liv och ha tillit till att din intuition Ă€r sann och vĂ€gleder dig rĂ€tt och sĂ„ ifrĂ„gasĂ€tter du den inte.

❀

 

LĂ€mna ett svar