Dagens kort

Var färgrik -15/10 💚

VAR FÄRGRIK

Det ligger ingen trygghet och fördel i att smälta ihop med bakgrunden. Din färgrika sida är mycket roligare och mer energigivande för både dig och människorna runt omkring dig, så ge uttryck åt denna del av dig: klä dig i färger, ät färgrik mat och visa din vibrerande natur genom att skämta, leka, ha roligt och bara vara dig själv.
Din glöd inspirerar andra till att slappna av och vara sig själva. Gud har skapat en stor variation av nyanser i naturen, och alla har en särskild, livfull vibration. När du uttrycker dig själv på ett äkta sätt avger du en ytterst attraktiv regnbåge av energi. 

Jag tillåter mig att vara färgrik. Jag njuter av att vara mitt äkta själv, och min lysande natur inspirerar andra. Mina vackra färger strålar.” 

💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: