Var fĂ€rgrik -15/10 💚

VAR FÄRGRIK

Det ligger ingen trygghet och fördel i att smÀlta ihop med bakgrunden. Din fÀrgrika sida Àr mycket roligare och mer energigivande för bÄde dig och mÀnniskorna runt omkring dig, sÄ ge uttryck Ät denna del av dig: klÀ dig i fÀrger, Àt fÀrgrik mat och visa din vibrerande natur genom att skÀmta, leka, ha roligt och bara vara dig sjÀlv.
Din glöd inspirerar andra till att slappna av och vara sig sjÀlva. Gud har skapat en stor variation av nyanser i naturen, och alla har en sÀrskild, livfull vibration. NÀr du uttrycker dig sjÀlv pÄ ett Àkta sÀtt avger du en ytterst attraktiv regnbÄge av energi. 

”Jag tillĂ„ter mig att vara fĂ€rgrik. Jag njuter av att vara mitt Ă€kta sjĂ€lv, och min lysande natur inspirerar andra. Mina vackra fĂ€rger strĂ„lar.” 

💚

LĂ€mna ett svar