Var uppriktig mot andra – 14/10 🍁


VAR UPPRIKTIG MOT ANDRA 

RÀttframhet Àr ett uttryck som skulle kunna vara skapat för att beskriva handlingen att röra sig framÄt mot det som Àr rÀtt. Energin i denna uppriktighet leder ditt liv i en positiv, helande riktning. Ett annat ord för rÀttframhet Àr öppenhjÀrtighet. Denna vÀldiga kraft besegrar blockeringar pÄ omrÄden som hÀlsa, ekonomi och psyke lika vÀl som andra typer av obalans i ditt liv. Den sÀnder en enorm vÄg av lÀkande energi som sveper sig om alla berörda, som omsluter till och med dem som inte instÀmmer i eller som kÀnner sig hotade av din sanning.

Det Àr dubbelt sÄ viktigt för dig som healer att vara uppriktig mot andra. För att din sanningsenlighet hÄller dig frisk och i balans, men den hjÀlper ocksÄ dina klienter att lita pÄ dig (eftersom de förbinder din nivÄ av integritet). Om du stÀnger inne dina egna KÀnslor för att skona nÄgon annans gör du dig  sjÀlv och andra en otjÀnst. Det trasslar till energivÄgorna och skickar motsÀgande signaler ut till universum, och dessa signaler stör dina klara uttryck.

Änglarna kan hjĂ€lpa till att leda dina ord och handlingar för att mildra din uppriktighet och hjĂ€lpa andra att höra din sanning med kĂ€rlek. Var rĂ€ttfram mot andra mĂ€nniskor idag och tillĂ„t dig sjĂ€lv, liksom din energi, att vara öppenhjĂ€rtig och rĂ€ttfram. 

”Jag Ă€r uppriktig mot andra. Jag har kontakt med mina sanna kĂ€nslor och förmedlar den med kĂ€rlek. Mitt hjĂ€rta Ă€r öppet för min sanning och jag ber mina Ă€nglar hjĂ€lpa mig att uttrycka min kĂ€rlek.”

💚

LĂ€mna ett svar