Dagens kort

Var uppriktig mot andra – 14/10 🍁


VAR UPPRIKTIG MOT ANDRA 

Rättframhet är ett uttryck som skulle kunna vara skapat för att beskriva handlingen att röra sig framåt mot det som är rätt. Energin i denna uppriktighet leder ditt liv i en positiv, helande riktning. Ett annat ord för rättframhet är öppenhjärtighet. Denna väldiga kraft besegrar blockeringar på områden som hälsa, ekonomi och psyke lika väl som andra typer av obalans i ditt liv. Den sänder en enorm våg av läkande energi som sveper sig om alla berörda, som omsluter till och med dem som inte instämmer i eller som känner sig hotade av din sanning.

Det är dubbelt så viktigt för dig som healer att vara uppriktig mot andra. För att din sanningsenlighet håller dig frisk och i balans, men den hjälper också dina klienter att lita på dig (eftersom de förbinder din nivå av integritet). Om du stänger inne dina egna Känslor för att skona någon annans gör du dig  själv och andra en otjänst. Det trasslar till energivågorna och skickar motsägande signaler ut till universum, och dessa signaler stör dina klara uttryck.

Änglarna kan hjälpa till att leda dina ord och handlingar för att mildra din uppriktighet och hjälpa andra att höra din sanning med kärlek. Var rättfram mot andra människor idag och tillåt dig själv, liksom din energi, att vara öppenhjärtig och rättfram. 

Jag är uppriktig mot andra. Jag har kontakt med mina sanna känslor och förmedlar den med kärlek. Mitt hjärta är öppet för min sanning och jag ber mina änglar hjälpa mig att uttrycka min kärlek.”

💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: