Se din värld med nya ögon ~ 12/10🐚


SE DIN VÄRLD MED NYA ÖGON 

Ibland kan dagliga rutiner trubba av din förmåga att observera de fina detaljerna i din värld, men det är dessa småsaker som gör din tillvaro rolig och meningsfull. Ett sätt att få känsligheter att vakna på nytt är att du föreställer dig att du ser på allting med någon annans ögon. Idag ska du föreställa dig att en person som är fullständigt ny i ditt liv går brevid dig. Denna individ är helt och hållet kärleksfull, så du behöver Inte oroa dig För att bli kritiserad, ändå är det intressant att föreställa hur han eller hon skulle se på din dag. Det här nya perspektivet kan kasta ljus över en del omedvetna rutiner som inte längre fyller någon funktion. Kanske bestämmer du dig för en del förbättringar efter att du sett din värld på detta nya sätt. Antagligen kommer du också att känna tacksamhet för hur välsignad du är som har sådana häpnadsväckande vänner och familjemedlemmar. Du kommer att känna större uppskattning för alla de gåvor som du har efter att ha sett dem med nya ögon.

Jag betraktar min värld med nya ögon och ser saker och ting ur ett nytt perspektiv. Jag älskar  och åstadkomma förbättringar i mitt liv, och när jag gör det stiger mina energinivåer.”

🖤

Lämna ett svar