Dagens budskap 12/10 đŸ–€


”Du Ă€r i slutet av en cykel i ditt liv. Kalla pĂ„ dina skyddsĂ€nglar för att trösta dig och vĂ€gleda dig till ditt nĂ€sta steg. Lycka vĂ€ntar pĂ„ dig nu.”

DÀr du just nu befinner dig kÀnns som att det Àr en tung period, men samtidigt ska du veta att det mÄste ske för att du ska kunna fÄ upp ögonen och göra nödvÀndiga förÀndringar i ditt liv.

Det kan vara sĂ„ att du under en lĂ€ngre tid har levt i nĂ„got ”halvdant” och nöjt dig med ”mindre”, tĂ€nkt att du Inte Ă€r vĂ€rdig NĂ„got bĂ€ttre Ă€n det som du har, eller att de Ă€ndĂ„ inte kommer att bli nĂ„gon förĂ€ndring eller liknande. Och det hĂ€r kan handlar om precis vad som helst; allt i frĂ„n att vantrivas pĂ„ ett arbete, i en relation, med vĂ€nner, hamnat i en konflikt, vara mitt uppe i en skilsmĂ€ssa, Bli avskedad, bli varslad, bli bedragen, eller bedra eller ja mötas av oĂ€rliga mĂ€nniskor eller helt enkelt vara mitt uppe i en sjukdom/lĂ€kningsprocess t. ex

och syftet med att allt detta sker kan du kanske inte förstÄ i denna stund men Ànglarna har över en lÄng tid försökt att nÄ dig pÄ mÄnga olika sÀtt. Genom att sÀnda dig tankar, ideer, kÀnt dofter, och för vissa av er kanske Àven har fÄtt uppleva att fysiska hÀndelser har skett som att föremÄl Äker i golvet mm. Det Àr era nÀra och kÀra som har försökt pocka pÄ er uppmÀrksamhet ordentligt För att tala om att nÄgot i ert liv inte alls Àr som det ska. 

Och det kan Ă€ven i vĂ€rsta fall vara sĂ„ att man rĂ„kat ut för nĂ„gon sjukdom, varit med om nĂ„gon olycka eller liknande men haft/har  med sig sina skyddsĂ€nglar som vaktar hos en. Det sĂ€ger jag inte för att skrĂ€mmas ut mer som ett ”Wake up- call” att hĂ€r handlar det om att verkligen verkligen vakna upp och förstĂ„ att du ni mĂ„ste ta hand om er pĂ„ ett bĂ€ttre sĂ€tt. Ta hand om er hĂ€lsa, och vĂ€lja ordentligt.
Du kan sÄklart kÀnna dig ledsen och sÄdÀr ledsen som det kÀnns nÀr hjÀrtat brister inuti i en. För det hÀr blir för vissa av er en vÀldigt stark insikt och Àven ett avslut. DÄ Àr det viktigt att tillÄta dig sjÀlv att bÄde grÄta och sörja, men ha med dig att Ànglarna Àr intill dig hela tiden. Och nÀr du vÀl Àr redo sÄ kommer de varsamt att visa dig h u r du skapar nya vÀlsignelser i ditt fina liv.

Men just hÀr och nu sÄ kan din sorg vara och kÀnnas alldeles för tung men Àven som jag skrev ovan skapa mÄnga nya insikter för dig som leder till de ena och de andra. Syftet Àr att du ska förstÄ att d u Àr den som ska komma i första rummet och du Àr den som ska mÄ bra. För tar du bÀttre hand om dig sjÀlv sÄ kommer du Àven i lÄnga loppet att kunna ge mer av dig sjÀlv. Och under den hÀr tiden sÄ mÄste du Àven kunna uttrycka dina kÀnslor, vill du inte göra det inför andra sÄ bör du kunna göra det om sÄ Ätminstone för dig sjÀlv för att kunna ta dig framÄt. DÄ Àr dagbok eller anteckningar ett bra hjÀlpmedel. Stödgrupper eller prata med Ànglarna..

Ju mer du slÀpper taget om de som tynger dina axlar, ju friare och lÀttare kommer du att kÀnna dig. Se upp för sjÀlvdestruktiva tendenser som troligen kommer att dyka upp frÄn dina missriktade skuldkÀnslor. Du klarar det hÀr det lovar jag dig.

❀

LĂ€mna ett svar