Ha tro & tĂ„lamod 💚 ~ 11/10

HA TRO OCH TÅLAMOD

Gudomlig tajming betyder att gynnsamma omstÀndigheter strÄlar samman. Var snÀll och ha tÄlamod medan dessa omstÀndigheter frambringar de optimala villkoren för att dina önskningar ska uppfyllas helt. Under tiden ska du veta att dina önskningar och affirmationer har blivit hörda och just besvarade. Deras slutliga förverkligande Àr nÀstan klart.

NÀr en seglare nÀrmar sig land efter flera mÄnader till sjöss hÄller han utkik efter tecken som till exempel fÄglar med pinnar i nÀbben. Han fortsÀtter segla Ät det hÄll dÀr det finns för han Àr övertygad om att stranden Àr nÀra. PÄ samma sÀtt sÀnder Ànglarna dig mÄnga Signaler om dina böners framÄtskridande. De ber dig att kÀnna samma övertygelse och lita pÄ att de tecken du sett och kÀnt Àr sÀkra indikationer pÄ att storartade saker vÀntar vid horisonten. 

Vila i din tillförsikt och ditt tÄlamod, allt ordnas bakom kulisserna för din skull. Din bÄt nÀrmar sig land just nu. 

”Jag litar pĂ„ den gudomliga tajmingen och vet att mina böner alltid blir besvarade i exakt rĂ€tt ögonblick. Jag slĂ€pper min egen agenda och förlitar mig pĂ„ den stora bilden. Allt gĂ„r enligt planen, och jag kommer snart att förstĂ„ raden av hĂ€ndelser. Mitt liv Ă€r och har alltid varit perfekt pĂ„ alla sĂ€tt.”

💚

LĂ€mna ett svar