Änglainsikt v.42 💚

 


GÖR PLATS ÅT DET NYA 

Änglarna vill den hĂ€r veckan hjĂ€lpa dig med att göra plats Ă„t det nya genom att rensa ut det gamla, bĂ„de i det yttre som i det inre.

De vet om att du redan har gÄtt en bra bit pÄ den andliga vÀgen och att det nu Àr dags att rensa ut det som inte lÀngre Àr du och slÀppa sÄdant som du inte lÀngre behöver. Och de gÀller som sagt bÄde i ditt inre som i ditt yttre.

Det Àr dags att rensa och organisera i ditt hem och pÄ din arbetsplats. NÀr du rensar och organiserar i det yttre, sÄ rensar du Àven i ditt inre och organiserar pÄ sÄ sÀtt dina egna tankar och kÀnslor.

Du kommer steg för steg att framöver bli uppmĂ€rksam pĂ„ vad som inte lĂ€ngre gagnar dig i livet. Änglarna ber dig dĂ€rför att du inte ska se det hĂ€r som ett straff, utan som en vĂ€lsignelse. Allt som inte lĂ€ngre har en plats i ditt liv behöver alltsĂ„ rensas ut eftersom du har förĂ€ndrats och nĂ„got nytt försöker att komma in. Det Ă€r din uppgift nu att göra plats för det nya.

De ber dig om att starta denna process just den hÀr veckan. Börja med att göra en riktig utrensning i ditt hem. Tacka varje sak och ting som du rensar ut. BehÄll endast det som ger dig en kÀnsla och en tanke pÄ glÀdje, kÀrlek och ljus. NÀr du rensar ut nÄgot sÄ tÀnk samtidigt pÄ personen som gav dig detta, eller kring situationen som denna sak tog plats i ditt hem. VÀlsigna personen och situationen. SlÀpp sedan taget och ge vidare eller slÀng. Varje sak och ting som du rensar frÄn det yttre, rensas Àven frÄn ditt inre. 

De ber dig att lita pĂ„ processen och lĂ„ta den fĂ„ ta den tid som den behöver. Änglarna ber dig om att ha tillit till att de vet vad de gör och vad de ber dig om att göra. 

Slutligen ber de dig ocksÄ att komma ihÄg att nÄgot nytt Àr pÄ vÀg in i ditt liv och nu Àr det din uppgift att göra plats Ät det.

 

Med KÀrlek ZÀta 

❀

LĂ€mna ett svar