Lägg märke till dina tankar 9/10 💚

LÄGG MÄRKE TILL DINA TANKAR 

Änglarna är här för att leda dig i riktning mot svaren på alla dina böner. Ändå kan de inte ensamma ge dig de du önskar – de är alldeles nödvändigt att du samarbetar med dem. Om du ber om någonting men samtidigt är rädd för att ta emot det så kan inte änglarna se till att du får det. Din rädsla skapar barriärer för att det du ber om ska förverkligas. Men de kan hjälpa dig att komma över din oro men då måste du som sagt be om det! 

När helst du känner att du befinner dig i otakt med dig själv ska du kalla på dem för att besegra det inre kaoset. Detta börjar med att du lägger märke till dina tankar, så var medveten om sinnets krokvägar som för till både lyckliga och skrämmande platser. 

Din kropp kommer att låta dig veta så fort du blir rädd: musklerna spänns, andhämtningen blir kort och pulsen ökar. Det är nu du ska be änglarna om hjälp. I samma ögonblick som du tänker på änglar översvämmas ditt sinne med kärlekens energi, som ingår i förändringsprocessen. Observera dina tankar idag. Om du blir rädd ska du tänka: 

Änglar, var snälla och hjälp mig att tänka fridfullt tankar, och då kommer de genast att vara hos dig. De varken kan eller vill kontrollera ditt sinnne, men de kommer att höja dina energier så att de reflekterar din sanna gudomlighet. På så vis är dina tankar kärleksbaserade, vilket attraherar och skapar positiva upplevelser. 

Jag observerar mina tankar och för samtal med mina änglar hela dagen. Jag ber gärna om att få och är öppen för att ta emot hjälp genom att hålla mina avsikter kristallklara och konsekventa. Jag välkomnar helt och fullt, med öppna armar, alla mina önskningar och besvarade böner. 

💚

Lämna ett svar