Dagens budskap för 7/10 🌿


Nu har du bestĂ€mt dig för och lĂ€gger ditt fokus pĂ„ att jĂ€vlar i mig nĂ„ hela vĂ€gen fram mot ditt mĂ„l. Det fĂ„r kosta vad det kostar vill, har du kommit sĂ„ lĂ„ngt som du har gjort hittills, sĂ„ kan du fasen inte falla nu. SĂ„ kĂ€nner du upplever jag. Och du vet inom dig att du k a n, du h a r allt som du behöver och du nĂ€rmar dig nĂ„got som du antingen redan brinner stort för eller kommer att brinna för. Kanske rentav kommer att ÄLSKA. Och du fĂ„r stĂ€ndig vĂ€gledning i hur du ska gĂ„ tillvĂ€ga med saker och ting. Ena stunden lyssnar du, nĂ€sta stund vacklar du i o m du har hört rĂ€tt, eller gjort rĂ€tt. och svaret Ă€r att, o m saker flyter pĂ„ enkelt för dig ja dĂ„ har du lyssnat och gjort rĂ€tt. Men om saker gĂ„r trögt och det sker en massa saker dĂ€remellan sĂ„ kan det vara ett tecken pĂ„ att du har missat en del viktiga punkter emellan, vilket har gjort att du tagit genvĂ€gar som blev senvĂ€gar.

HÀr Àr priset som du fÄr betala.. och tanken Àr nu att du dÄ ska tÀnka till ordentligt göra förÀndringar, vissa justeringar som fÄr dig att vÀxa o tÀnka till. M e n som ocksÄ ger dig nya möjligheter och de i sin tur leder till personligt vÀxande i massor! för du fÄr anvÀnda dina vingar och flyga.. du bygger upp dig sjÀlv och nÄr sakta delmÄl pÄ vÀgen.

Du kommer Ă€ven bli illa tvungen att se tillbaka pĂ„ varför saker blev som det blev, och reflektera över hur du kunnat göra saker och ting annorlunda. Kanske du kan ha hamnat i strider konflikter med mĂ€nniskor, bekanta som gjort att du kĂ€nslomĂ€ssigt kĂ€nner eller framför allt kan ha kĂ€nt dig urlakad pĂ„ energi. Och faktiskt kanske insett att du har tagit en del stora risker som slagit tillbaka nu, eller för en liten stund sedan. Nu kan du och har Ă€ntligen kunnat lĂ€gga de gamla bakom dig för att komma hit dĂ€r du Ă€r idag. För vissa av er kanske de komma smĂ„ slĂ€ngar fortfarande av de gamla som gör sig pĂ„mind…

MEN du verkar sakteligen ges möjligheter till flera nya val och hÀr gÀller de att vara bÄde positiv, stark, kÀnna efter ordentligt vad som Àr rÀtt för dig sÄ att det verkligen blir rÀtt ocksÄ. Annars Àr det risk att du hamnar helt Ät pipan. Den ena vÀgen kan handla om att du ska samarbeta med en annan part i nÄgon form, och kanske Àr ni varandras motpoler.  Yin och yang, men att det stunder finns en obalans mellan det feminina och maskulina. Den ena av er kanske upplever att den ger och ger och den Andre bara tar. Och hÀr sÄ kanske du kÀnner att om du ska kunna nÄ ditt mÄl vad gÀller allt annat i livet som BALANS sÄ m Ä S t e Àven de övriga fungera. Det hÀr kan vara ett begÀr av nÄgot, en relation, ett missbruk, passionen för nÄgot som styr ditt liv, och handlar ju dÄ om att DU banne mig ska lÀmna allt de gamla bakom dig. Du ska ta kontrollen över DITT liv. Det Àr inte du som ska kontrolleras av eller vara i bojorna pÄ nÄgon annan eller nÄgot annat.

inom dig sĂ„ pĂ„gĂ„r S Ă„ mycket idĂ©er som du vill förverkliga, utbilda dig hĂ€r, utbilda dig dĂ€r, bli de och de. Visa hela vĂ€rlden allt du kan. Bygga och bygga. GĂ€rna starta 10 företag och 5 butiker, ja idĂ©erna sprutar ur öronen och du vet inte ens sjĂ€lv vart du ska börja. Men ge inte upp, det viktiga Ă€r bara att göra en sak i taget och Även avsluta dem. Annars Ă€r risken att inget blir gjort istĂ€llet.
NÄgonting nytt inkommer med ekonomisk fördel. Kan vara ovÀntat men det kÀnns inte som det. Kan bli Ett extra Klirr i kassan ocksÄ med tur. Upplever att de handlar om En utbildning/projekt av nÄgot slag. Och de ligger i nutid som denna vecka el start nÀsta vecka. (V.42). Lycka till!

 

❀

LĂ€mna ett svar