Änglainsikt v.41 🩋

UPPMUNTRA ISTÄLLET FÖR ATT ANMÄRKA 


Änglarna vill den hĂ€r veckan hjĂ€lpa dig med att uppmuntra istĂ€llet för att anmĂ€rka.

De undrar dĂ€rför om du… 

  • Ă€r omgiven av mĂ€nniskor som Ă€r ”felfinnare” och som hellre anmĂ€rker och kritiserar sĂ„dant som du gör/tĂ€nker/kĂ€nner/sĂ€ger istĂ€llet för att uppmuntra dig?
  • Ă€r snabb att anmĂ€rka, kritisera och finna fel hos dig sjĂ€lv eller andra, istĂ€llet för att uppmuntra dig sjĂ€lv och andra?

Bristande sjÀlvförtroende och sjÀlvkÀnsla kan driva dig till att söka en kÀnsla av egenvÀrde utanför dig sjÀlv, vilket ofta tar sig uttryck i nÄgon form av konkurrenstÀnkande.

Konkurrens och avundsjuka smyger sig ofta in i mÄnga relationer, oavsett vilken typ utav relation. BÄda parter kanske har lÄg sjÀlvkÀnsla, och sÄ tÀvlar de med varandra för att kunna tycka bÀttre om sig sjÀlva. SÄ lÀnge ett sÄdant par ser nÄgot vÀrde i att spela det hÀr spelet, sÄ stannar de kvar i relationen Àven om den Àr problematisk och konfliktfylld.

Änglarna Ă€r hĂ€r för att sĂ€ga att DU har utvecklats och förĂ€ndrats, vilket innebĂ€r att ditt egenvĂ€rde har ökat. Detta kan skapa förĂ€ndringar i dina relationer eftersom rollerna i relationen förĂ€ndras. Hela relationens dynamik hĂ„ller pĂ„ att transformeras, eftersom du inte lĂ€ngre har nĂ„got behov av att tĂ€vla. Den person i relationen som fortfarande Ă€r beroende av tĂ€vlandet för att mĂ„ bra kommer att lĂ€mnas kvar i det ”gamla” för att fortsĂ€tta tĂ€vla alldeles ensam eller hitta nĂ„gon annan att tĂ€vla med.

Och dĂ„ vill nu Ă€nglarna pĂ„minna dig om att ingen nĂ„gonsin kan tĂ€vla i kĂ€rlek. Att uppmuntra Ă€r kĂ€rlek. För att anmĂ€rka, kritisera och stĂ€ndigt finna fel DET ÄR inte kĂ€rlek.

Änglarna frĂ„gar Ă€ven:

Är du redo att leva ditt liv i kĂ€rlek?

Om sĂ„ Ă€r fallet, (eftersom DU lĂ€ser eller hör  detta just nu sĂ„ vet Ă€nglarna att du Ă€r redo) och de ber dig att vĂ€lja med omsorg de mĂ€nniskor som du omger dig med. Omge dig med mĂ€nniskor som uppmuntrar. Änglarna ber dig ocksĂ„ att sjĂ€lva vara denna mĂ€nniska som uppmuntrar andra.

Änglarna viskar:

”Du Ă€r vĂ€lsignad och oerhört Ă€lskad”.

”Spiritual progress lies in doing what is right, not in receiving recognition for it… The appreciation that really means something comes from within, when we know we have GodÂŽs approval”

– Sri Daya Mata –

KÀrlek ZÀta 

❀

LĂ€mna ett svar