Du är en gåva av glädje 6/10 👑


DU ÄR EN GÅVA AV GLÄDJE 

Små barn kallas ofta för ”solstrålar”. Men du är också en glad gåva till andra människor – du är också glädje, en gåva inslagen i en vacker människokropp. Var du än går utsöndrar du underbara energier, till och med när du är omedveten om det. Du kan inte låta bli att sprida lycka omkring dig, eftersom det är ditt sanna väsen och din natur. Naturligtvis kan du öka eller minska kvantiteten av glädje som du utstrålar, så lägg din uppmärksamhet på att låta väldiga mängder av glädje omsluta allt runtomkring dig. Detta kan du göra utan ett ord – utan att man ens lägger märke till dig. Bestäm helt enkelt att din intention för hela dagen ska vara att sprida glada känslor, så sker det med lätthet. De leenden och skratt som du inspirerar till säger dig att ditt syfte uppnåtts, för de är en återspegling av den gåva du har skänkt.

”Jag sprider lycka var jag än är. Jag sätter upp som min avsikt att idag ge mer än någonsin Av denna Känsla. Var jag än går vet jag att glädje ska fylla hjärtat hos dem jag möter. Jag är själva förkroppsligandet av glädjen.”

❤️

Lämna ett svar