Frihet 4/10🐚

 

FRIHET 

Du har alltid ett val. Du Ă€r frihet, oavsett hur vĂ€rlden ser ut omkring dig. Ingen annan kan styra hur du vĂ€ljer att mĂ„ och hur du vĂ€ljer att betrakta det som hĂ€nder dig. Ingen annan har makten ar ge dig kĂ€nslor av mindre vĂ€rde eller instĂ€ngdhet, ingen annan kan orsaka dig skada, om inte du sjĂ€lv vĂ€ljer att se det sĂ„. Det Ă€r en av mĂ€nniskans största gĂ„vor. Om du kĂ€nner dig ofri betyder det att du lever med rĂ€dslor. Änglarna kan hjĂ€lpa dig att slĂ€ppa rĂ€dslorna och istĂ€llet öppna upp för mer kĂ€rlek i ditt liv. KĂ€rleken smĂ€lter rĂ€dslor och lĂ„ser upp dörrar istĂ€llet för att stĂ€nga dem. Du Ă€r kĂ€rlek. Du Ă€r frihet. 

Shekinah Àr en Àngel av enhet och ovillkorlig kÀrlek. Hon friar de som Àr fast i rÀdslor. Inspirerar till rÀttvisa, harmoni och integritet. 

❀

LĂ€mna ett svar