Vet att din framtid Ă€r trygg 2/10 🌾

 

 

DU SKA VETA ATT DIN FRAMTID ÄR TRYGG 

Änglarna ser ofta att du oroar dig för hur din framtid ska bli, sĂ„ idag kommer de till dig med en försĂ€kran om att allt Ă€r som det ska: ingenting som du inte kan hantera kommer att ske. De hĂ„ller din hand genom tidens alla ögonblick framĂ„t mot det som vĂ€ntar. De pĂ„minner dig ocksĂ„ om att sĂ€nda enbart positiva tankar mot framtiden, för dess form bestĂ€ms av de kĂ€nslor du hyser i just detta ögonblick. Ge dem dina bekymmer och din oro inför morgondagen, och koncentrera dig helt pĂ„ att ha det lugnt och skönt idag. Den ro du kĂ€nner nu Ă€r en investering i framtiden och kommer att ge en underbar utdelning. Genom att omge dig med deras kĂ€rlek kan de hjĂ€lpa dig att byta skrĂ€mmande tankar mot sĂ„dana som fĂ„r dig att kĂ€nna dig lycklig och tillfreds. Men för att verkligen kunna koppla in deras stöd mĂ„ste du slĂ€ppa in de i ditt hjĂ€rta. BĂ€sta sĂ€ttet att göra det Ă€r genom andningen, sĂ„ var snĂ€ll och andas in all den helande energi som finns runt dig och lĂ„t den trĂ€nga Ă€nda in i ditt innersta. Ge sedan dig sjĂ€lv en kram och andas ut all spĂ€nning. FortsĂ€tt att anvĂ€nda dig av dem tills du kĂ€nner dig lugn och trygg inför det som ska komma. Allting Ă€r i sjĂ€lva verket alltid som det ska vara – ju mer du Ă€r medveten om och erfar denna sanning, desto mer upplever du den. Du kan tryggt kĂ€nna frid nu och i framtiden. 

”Jag sĂ€nker garden och tillĂ„ter mig att slappna av i den fasta förvissningen om att min framtid Ă€r lika ljus som jag vill att den ska vara. Nu gĂ„r jag in för att hĂ„lla mina tankar pĂ„ kĂ€rlekens klara, höga energinivĂ„. Änglar, var snĂ€lla och hjĂ€lp mig att ta till mig denna kĂ€nsla, sĂ„vĂ€l idag som i framtiden.”

🌾

LĂ€mna ett svar