Lyckönska tyst alla människor – 28/9🌸

LYCKÖNSKA TYST ALLA MÄNNISKOR

Idag, när du går förbi människor, ska du sända dem lyckönskningar. Dessa tysta önskningar kräver inte att du ska säga någonting. Deras effektivitet kommer av ditt beslut att rikta god vilja mot varje individ som du passerar. 

Dessa lyckoönskningar kan utgå från hjärtat, sinnet eller händerna. Vilket sätt du än väljer för att sända dem är det effektivt. Observera hur du än mår när du gör det – tillsammans med givandets glädje lägger du kanske märke till en släktskap med alla som du välsignar. 

Idag kommer du att vara den som får ta emot de flesta välsignelserna, för varje gång du hyllar en annan människa kommer gåvorna tillbaka till dig mångdubbelt. 

”Varhelst jag går lyckönskar jag tyst alla som jag kommer i kontakt med, och jag själv får samma gåvor. Mina lyckönskningar är sprungna ur källan Som förbinder allt och alla.”

❤️

Lämna ett svar