Du förtjänar det bästa 27/9 ✨

Du förtjänar det bästa. Sträck på dig efter stjärnorna med dina drömmar och önskningar  och kompromissa inte.”

Förr så kanske du har nöjt dig med det du har fått eller med mindre än vad du egentligen förtjänar. För alla förtjänar faktiskt det bästa. Och ängeln Astara är med dig för att hon vill höja ditt självvärde och vill få dig att förstå att du ska höja din standard till det bättre. Du ska inte lida, inte alls, inte på något sätt. Det är knappast själviskt att önska sig ett bättre liv.. och det måste du förstå. Ju mer du tar emot ju mer kan du även ge till andra. Och när du tillåter änglarna ge dig så kommer du att kunna ta emot de verktyg som du behöver.
Meningen är att du ska njuta av ditt liv, Inte lida på något sätt. Du inspirerar andra när du visar att den andliga vägen ger dig allt stöd som du behöver för att ta dig vidare på din livsväg. Och lycka är en del av din gudomliga livsuppgift, att kunna finna den. Be änglarna om att föra in mer glädje och frid in i ditt liv, så försöker vi att göra detta men då måste du samtidigt lyssna på oss. Vi ser emellan åt ditt motstånd att be om hjälp, och de kan ha att göra med att du just inte tycker dig förtjäna bra saker, att du är värd att ha det bra, Osv. Problemet är att det är människan i sig som är ”problemet” för att det är den som tror på brist. Änglara och gud känner endast till överflöd, så du själv måste tänka att du är VÄRD ALLT och HAR ALLT. TÄNKA överflöd. Då har du överflöd. Du är vad du TÄNKER du blir vad du TÄNKER och ska inte nöja dig med det näst bästa utan det bästa. Alltid. Och det här är en påminnelse om att andevärlden endast kan kliva in och hjälpa dig fören du själv ber om Hjälp.

❤️

Lämna ett svar