Lägg märke till skönheten 27/9 🤍

LÄGG MÄRKE TILL SKÖNHETEN

Det finns skönhet överallt omkring och inuti dig. Ju mer du uppmärksammar den, desto mer får livet en förhöjd, magisk karaktär. Du börjar lägga märke till din egen strålglans som ett återsken av allt som omger dig. Gör det till en regel att se så mycket skönhet du kan idag. Se den i den fysiska världen genom bilder av naturen liksom bland människor och deras skapelser. Observera den i känslornas rike när du upplever tillgivenhet från andra och ser kärleksfulla scenarier utspelat samt på det andliga planet när du upplever änglarnas ständiga närvaro vid din sida. Affirmera ofta idag att livet är vackert. Ta en paus och insup detta, njut av varje ögonblick, i varje ögonblick.

”Mitt liv är vackert! Jag lägger märke till undret runt omkring mig idag. Ju mer jag lägger märke till skönheten hos andra, desto mer ser jag den hos mig själv. Mina tankar, ord och känslor är fyllda av skönhet.”

❤️

Lämna ett svar