Lita pĂ„ oss.. 26/9 💓

LITA PÅ OSS

Änglarna utgör en fast grund i din tillvaro, och du kan alltid rĂ€kna med att de finns till hands för dig. NĂ€r andra omstĂ€ndigheter verkar oförutsĂ€gbara eller osĂ€kra kan du alltid vara övertygad om deras orubbliga nĂ€rvaro och deras stöd. De Ă€r pĂ„litliga dĂ€rför att de aldrig glömmer att Guds omtanke Ă€r allt som finns. De vacklar inte i deras kĂ€rlek, och deras energi sviktar aldrig. De Ă€r alltid förvissade om att denna kĂ€nsla Ă€r nĂ€rvarande överallt, sĂ„ de Ă€r evigt fridsamma. Förlita dig pĂ„ dem nĂ€r du behöver stabilitet. Ha med dig att de Ă€r pĂ„litliga vĂ€nner som stĂ„r vid din sida i allt. De Ă€lskar dig under alla omstĂ€ndigheter sĂ„ du kan rĂ€kna med dem! 

Jag Ă€r lycklig i vetskapen att jag alltid kan rĂ€kna med Gud och mina Ă€nglar, för de Ă€r överallt dĂ€r jag Ă€r – min fasta grund i vĂ„tt och torrt. Vad som Ă€n hĂ€nder finns de alltid dĂ€r.” 

🌾

LĂ€mna ett svar