Dina barn… 26/9 ❤️

Dina barn på jorden men även de i himlen mår bra och är omhändertagna och väl beskyddade av änglarna. 

Det är någonting med ett eller flera av dina barn som tynger dig just nu. Det kan dels vara en händelse som har inträffat som gör att du är extra orolig. Ditt barn kan ha varit med om en olycka, kan vara sjuk, kanske mår psykiskt dåligt och har det allmänt tufft på ett eller annat sätt. Några av er kan sitta i liknande vårdnadstvist där barnet eller barnen  befinner sig hemma hos den andre föräldern, och ni vuxna kanske inte alls har någon vidare kommunikation. Barnet kan komma hem och berätta saker för dig om hur den andr föräldern är eller beter sig. Eller så är det tvärtom barnet hamnar i en lojalitetskamp gentemot båda sina föräldrar. Eller så kan även några av er genomgå en separation, skilsmässa där barnen nu sakta men säkert ska börja infinna sig i varannan veckas boende. Och de i sig är en stor omställning för alla. Du vet helt enkelt inte hur dina barn mår den tiden när barnen inte är med dig. Hur som haver så vill ängeln Opal förmedla att hon är med dina barn där de är och ser till att de har de bra. Hon ber dig att du ska med all din kraft försöka släppa taget och kontrollera det här för du kan inte påverka detta. Särskilt inte om du t.ex har ett barn som nyss fyllt 18. Eller som är sena tonår och gör lite som ”de vill”.. Opal säger även att hon skyddar dem så mycket hon bara kan. Hon tröttnar aldrig på att övervaka och skåda deras vackra ljus. Hon ser deras godhet, oskuldsfulla ansikten. Hon önskar att du ska se in i deras ögon genom Opals ögon för de kommer att hjälpa deras kärlek och ljus att helt och fullt få komma till uttryck. Du älskar dina barn och Dina barn älskar dig. Och Opal älskar er.

❤️

 

Lämna ett svar