Lita pĂ„ din inre vishet 25/9💓

Lita pÄ din inre vishet

Du har redan svaren pĂ„ frĂ„gor om din nuvarande situation. I stillhet hör du den inre visdom som vĂ€gleder dig, och idag rĂ„der Ă€nglarna dig till att lita pĂ„ denna kĂ€lla. Du vet redan vad du ska göra, sĂ„ din frĂ„ga Ă€r inte en begĂ€ran om ny information eller ens vĂ€gledning. Snarare handlar den om huruvida du kan lita pĂ„ att ditt beslut kommer att leda i positiva nya riktningar. Änglarna vill Ă€ven försĂ€kra dig om din inre visdoms giltighet. Det du stĂ„r inför begĂ€r att du ska handla i blind  tro utan att veta sĂ€rskilt mycket om din framtid. DĂ€rför Ă€r det dubbelt viktigt för dig att ha positiva förvĂ€ntningar i frĂ„ga om utgĂ„ngen. Alla resultat Ă€r alltid vĂ€lgörande i den yttersta bemĂ€rkelsen eftersom bara goda saker kan hĂ€nda i universum. Till och med de till synes hemskaste omstĂ€ndigheter för nĂ„gonting gott med sig till de berörda sjĂ€larna. Dina positiva förvĂ€ntningar bidrar till att Ă„stadkomma den bĂ€sta tĂ€nkbara utgĂ„ngen och lyfter din upplevelse medan du fĂ€rdas mot den. 

Jag litar pĂ„ min inre kunskap. Jag har positiva förvĂ€ntningar i frĂ„ga om utgĂ„ngen av de förĂ€ndringar jag stĂ„r i begrepp att genomföra i mitt liv just nu. Jag kan tryggt agera utifrĂ„n min inre vishet.” 

LĂ€mna ett svar