Ge ditt hjärta näring 24/9 💜

GE DITT HJÄRTA NÄRING

Du undrar kanske hur du ska kunna tillfredsställa din längtan efter större tillfredsställelse och mening i ditt liv. Det händer att denna andliga och emotionella längtan blandas ihop med fysisk längtan efter tröstätning av mat eller andra olika ämnen. De är snarlika rötter eftersom alla signalerar att ditt hjärta har behov av kärlek. 

Idag ska du ge ditt innersta den känslomässiga näring som de behöver. Tala stilla till ditt hjärta, lugna det och be det öppna sig för den kärlek som ständigt omger dig. Be de lita på att du ska skydda det med hjälp av oss änglar. 

Ge det näring i form av extra doser omtanke och förstå varför ditt hjärta kanske har slutit sig i en välmenande önskan att skydda sig. Mata dig själv idag med sådant som är roligt, med vänskap, solnedgångar, och blomdoft. Medan du tar hand om ditt hjärta kan du känna glädjen i att ge och ta emot kärlek. ___________________________________________

En affirmation som du kan använda dig av idag till dig själv

~

”Jag ger mitt hjärta näring och är barmhärtig mot mig själv. Jag lugnar det försiktigt och lovar att respektera min intuitiva vägledning i varje relation. Mina änglar skyddar mig på alla sätt.” 

🌸

Lämna ett svar