Begrunda & kontrollera 24/9 🌾

Begrunda & kontrollera

Du har Ästadkommit mycket i ditt liv, och du har ocksÄ mycket att vara stolt över. Hoppas att du förstÄr, kÀnner, och ser sjÀlv. Nu Àr det dags för dig att bestÀmma dig för vad som Àr ditt nÀsta steg. Och nÀr du vÀger det förflutna med nuet sÄ kommer du att förstÄ och mer kunna tydliggöra ditt eget gudomliga livsÀndamÄl. LÄt dig inte distraheras av konventionellt tÀnkande. Utan var den riktiga du! Inom dig kommer frÄgor som vad Àr det som kallar? Vem Àr du? Vad vill du bli? Vem vill du vara? Försök att inte tÀnka tillbaka och reflektera över sorgsna minnen ur det förflutna. Utan nu Àr en tid för kraft och optimism. Dansa till din egen inre trumma. Bryt dig loss frÄn gamla vanor, lÄt dig inte hÄllas tillbaka av nÄgon annan. Det hÀr Àr din tid att vÀlja din vÀg för resten av ditt framtida liv. slÀpp alla dömanden om dig sjÀlv och andra, slÀpp allt frÄn de förflutna. Se klart och börja om pÄ nytt. 

💜

LĂ€mna ett svar