Dagens kort

Att fundera över 21/9 🌼🍃

Det är högtid nu att reflektera och fundera  över din relation till pengar. Antingen så spenderar du dem rätt så friskt, eller så håller du dem hårt och samlar på hög? Det kan också relateras till hur du ger av dig själv till alla andra omkring dig. Vilket gör att du tömmer dig själv på energi och ork. Är ditt hjärta öppet, eller håller du tillbaka? Ditt hårda arbete och goda investeringar kommer att ge dig en stor framgång. Och det är viktigt att din finansiella hälsa är balanserad så att du verkligen har koll på allt inför framtiden, dock inte I den mån så att du inte ska få leva livet fullt ut här och nu. Men att du ändå har koll på att du t ex om du just nu är sjukskriven, lever tajt ekonomiskt etc och inte lägger alla pengar på saker som du egentligen inte behöver, Eller en mindre har råd med. Som står för att du försöker att fylla emotionella sår inom dig och som du håller tillbaka… Fråga dig själv det här.

romantiken blomstrar och du märker troligen att du är förälskad. Omedvetet eller medvetet.. tänk på en person du vet att ditt hjärta bankar för. Vad händer inom dig?
Gåvor som blommor, kärleksbrev, och dikter kan ligga i din framtid. (12-14 dagar men även ända fram i vår som mars/april. ) Äktenskapsförslag/diskussioner, bröllop, förlovning, tidigare liv relationer är även möjliga. Någon ny som är romantisk, drömmande, och känslosam Kan dyka upp i ditt liv. Den här personen kan vara en expert och artist som är en idealist vad gäller kärlek.
Där ni har nattliga samtal som varar i timmar, ditt hjärta skuttar, och du går omkring och ler mer än du normalt brukar. Plötsligt är inget som förut, det här kan vara någon du känner Sen lång tid tillbaka vars romantik plötsligt återupplivats på nytt. Ni kan ha varit i från varandra.. Och det kan även Vara någon helt ny person. Hur som haver är det romantik i luften.. denna person får ditt hjärta att fladdra. Och denna är en romantiker, en själsfrände. Kan vara något dramatisk men väldigt klar med vad som är viktigt här i livet. Öppna ditt hjärta och våga ta emot. Det känns som ett vattentecken fisk, kräfta eller skorpion men som sagt det kan vara denne mån, sol eller Ascendent tecken. Och det är tid att besluta vad som är ditt bästa och nästa steg. Var då sann mot dig själv. Livet går inte i repris, glöm inte det.

❤️

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: